[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

睇唔清楚用邊兩粒膠囊

點解依幾代d final form咁打拉
有種柒味

自從SAGA之後, 每次劇場版D超人都充滿視覺衝擊

呢隻geed真係好柒
利申:超人之父同超人王mode我都

做完GEED TV到劇場版上映期間有TV真空期
Ultra Fight Geed?

做完GEED TV到劇場版上映期間有TV真空期

劇場版有Orb
好唔鐘意geed
今日膠囊03日本已經出咗貨
(雖然我仲未親手扭到
(雖然我仲未親手扭到

返到屋企了, 今日唔記得帶尿袋出街
頭先幾乎扭晒一部機都冇Rare
一定係中途唱錢嗰陣或者頭一兩粒已經比人中咗
(後來上Twitter見我去嗰間鋪唔少人一扭就中, 如果當時電話仲有電, 我見到D tweets應該都唔會咁有希望去抽爆機
然後我想講佢封入率都頗差
DX出過嗰幾款特別易抽中
下代又係瘋狂Renew, 真係唔知點算好
(雖然我仲未親手扭到

(後來上Twitter見我去嗰間鋪唔少人一扭就中, 如果當時電話仲有電, 我見到D tweets應該都唔會咁有希望去抽爆機

一直都唔明點解要將DX果堆放落扭蛋再出一次
寧願佢出多幾款扭蛋限定嘅膠囊
(雖然我仲未親手扭到

一直都唔明點解要將DX果堆放落扭蛋再出一次
寧願佢出多幾款扭蛋限定嘅膠囊

要入D伏款比人抽, 咁先賺到錢
為咗Rare, 好多人(包括我)都只可以乖乖地比錢抽
日本人抵制買炒家D現貨, 我自己就強迫症唔想買二手

今日搞一搞, 我諗住以後上網訂原袋40粒算數, 平過抽又一定齊一套
有剩攞去秋葉原比鋪頭收又好,點都好都抵過靠信仰去抽爆機都抽唔中
下集
下集一定係貝爺出場 然後完
有無人有訂佳亞同亞古魯個變身器
好似幾正
其實我覺得呢套野係唔係專登開俾zero嫁 等圓谷最紅既ultraman有個自己專屬既tv本編
其實我覺得呢套野係唔係專登開俾zero嫁 等圓谷最紅既ultraman有個自己專屬既tv本編

用舊人嚟谷人氣
圓谷係得返呢招

用舊人嚟谷人氣
圓谷係得返呢招
有無人有訂佳亞同亞古魯個變身器
好似幾正

我訂咗
我想問依家仲有冇邊度可以訂全套扭蛋發光超人?扭都得,單買都得

用舊人嚟谷人氣
圓谷係得返呢招

Geed故事本身都做得好,有誠意

用舊人嚟谷人氣
圓谷係得返呢招

公廁迪加

用舊人嚟谷人氣
圓谷係得返呢招

公廁迪加

唔知邊度啲人話zero係geed個定位同7號係尼奧度一樣

用舊人嚟谷人氣
圓谷係得返呢招

公廁迪加

唔知邊度啲人話zero係geed個定位同7號係尼奧度一樣

監督的趣味
日本P-Bandai今日再開返發光Zetton同KingJoe嘅訂, 但係數量有限, 如果香港有鋪肯開訂, 咁之前冇買嘅朋友機會黎了
日本P-Bandai今日再開返發光Zetton同KingJoe嘅訂, 但係數量有限, 如果香港有鋪肯開訂, 咁之前冇買嘅朋友機會黎了

同埋阿郷果兩隻最經典嘅怪都開咗訂
不過呢個系列d怪獸仲貴過超人

怪獸冇超人咁易回本吖嘛

怪獸冇超人咁易回本吖嘛

個兩隻加埋8980yen……
zetton同king joe個陣幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞