[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
怪獸酒場有得買限定貝利亞T-shirt
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

(用內建up圖應該唔會睇唔到掛

港紙都係$230到,其實唔貴。

如果我係日本 諗都唔諗

之前去大阪超人店買左件七星俠,都係二百幾。
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

如果我係日本 諗都唔諗

衰在過兩三日要扭第三彈膠囊
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

如果我係日本 諗都唔諗

第三彈幾時出

陸仔
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

如果我係日本 諗都唔諗

第三彈幾時出

官方話日本呢幾日派貨
件牛牛衫

有冇相望下?

如果我係日本 諗都唔諗

第三彈幾時出

官方話日本呢幾日派貨

對唔住要大家失望
應該係14-15號左右先有
因為我將「來週末」記錯咗做「今週末」

等到頸都長

如果我係日本 諗都唔諗

第三彈幾時出

官方話日本呢幾日派貨

對唔住要大家失望
應該係14-15號左右先有
因為我將「來週末」記錯咗做「今週末」

等到頸都長

都係等多一個禮拜啫
反正我呢彈淨係打算要80老師同星星頭
抽唔抽到梅仔就隨緣啦

佢兩個愈來愈夾了
orb由被打敗呢幾集開始好睇左,有啲似迪加由第二次打哥路沙嗰集開始集集都超級苦戰,

今集一開始就用黑暗嘅隧道做意境,然後一段對話響隊長講金句,跟住就光明出隧道,由低炒角度望orb,先知故事返翻去orb被打敗前,之後被打敗,破壞嘅畫面做得好精緻,貝利亞orb打鬥好有迫力, 要打敗惡魔,先要變成惡魔,響隊長喺醫院又用金句去回答返四眼仔對機械人所講嘅嘢的疑惑,再用金句去解釋貝利亞orb,令凱返去執返張卡 而且提返響隊長嘅彈簧真係良心產品,呼應上集前半部

今集拍得好有內容,結構同技巧,演技自然,特別響隊長好好戲

佢兩個愈來愈夾了

妮可
山本其實幾高 拍埋リク或者モア都好矮下
山本其實幾高 拍埋リク或者モア都好矮下

維基寫155

陸仔

原來只係幻想黎
好奇一問會唔會有巴絲打帶仔女黎日本睇Ultra hero Expo2018?
好奇一問會唔會有巴絲打帶仔女黎日本睇Ultra hero Expo2018?

我同FD一齊睇咋

擬似劇場版形態

擬似劇場版形態

擬似劇場版形態

dyna

睇唔清楚用邊兩粒膠囊

睇唔清楚用邊兩粒膠囊

應該得一粒, 好似叫做evolution

睇唔清楚用邊兩粒膠囊

點解依幾代d final form咁打拉
有種柒味

睇唔清楚用邊兩粒膠囊

有種柒味

自從SAGA之後, 每次劇場版D超人都充滿視覺衝擊

睇唔清楚用邊兩粒膠囊

有種柒味

自從SAGA之後, 每次劇場版D超人都充滿視覺衝擊

呢隻geed真係好柒
利申:超人之父同超人王我都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞