[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
跑完
個紀念獎幾有份量
跑得果5K
我都就黎斷氣了
仲買左個zero 環保袋
跑完
個紀念獎幾有份量
跑得果5K
我都就黎斷氣了

我想問啲攤位嚮邊
我未去
訂咗衫準備去拎
跑完
個紀念獎幾有份量
跑得果5K
我都就黎斷氣了

我想問啲攤位嚮邊
我未去
訂咗衫準備去拎

現場環境如何?多唔多人去?
跑完
個紀念獎幾有份量
跑得果5K
我都就黎斷氣了

我想問啲攤位嚮邊
我未去
訂咗衫準備去拎

HELPER 好多阿叔阿婆
但有得同超人影相
仲有巴魯坦星人
算多人
攤位得幾個
係主舞台後面
同超人擊左下掌
好似日本請過黎
跑完
個紀念獎幾有份量
跑得果5K
我都就黎斷氣了

我想問啲攤位嚮邊
我未去
訂咗衫準備去拎

HELPER 好多阿叔阿婆
但有得同超人影相
仲有巴魯坦星人
算多人
攤位得幾個
係主舞台後面
同超人擊左下掌
好似日本請過黎

值唔值得入去打個白鴿轉?
隻吹氣初代幾靚
今次呢set又唔差喎

不過衰在梅仔企唔穩

銀族戰士們

Pish
為咗個特典6in1膠囊喺日本嘅反斗城貴訂咗King sword
比完訂, 返緊屋企先醒起反斗城總公司檢討緊破產
雖然日本團隊聲稱同美國團隊冇直接關係, 但係都仲有少少不安

題外話:根據Orb fight BD特典資料, D日本仔已經認定咗レイバトス真係Ultraman2隻boss嘅再利用⋯呢次應該冇炒車剩地。
如果當年套戲有上畫, 就已經12年了, 時間真係過得好快
為咗個特典6in1膠囊喺日本嘅反斗城貴訂咗King sword

題外話:根據Orb fight BD特典資料, D日本仔已經認定咗レイバトス真係Ultraman2隻boss嘅再利用⋯呢次應該冇炒車剩地。

係咪六兄弟塞哂喺同一粒果個膠囊

係咪六兄弟塞哂喺同一粒果個膠囊

迫人搶第一水

又要課

又要課

http://p-bandai.jp/item/item-1000117821

幾時有港版?

又要課

咁撚快
以為下年先出

又要課

咁撚快
以為下年先出

一set出
怪獸酒場有得買限定貝利亞T-shirt
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

幫我地買埋啦
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

幫我地買埋啦

就算巴打真心想其實都幾唔方便
我可能下年都未返香港, 錢銀同郵寄方面都要諗過度過
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

幫我地買埋啦

3000羊好貴 省落嚟食多餐啦
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

幫我地買埋啦

或者用黎買多兩set膠囊
日本好似1200yen一set?
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

幫我地買埋啦

或者用黎買多兩set膠囊
日本好似1200yen一set?

某電器鋪玩具部賣緊大概900円
問題其實係食玩同扭蛋版仲貴過DX
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

(用內建up圖應該唔會睇唔到掛
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

港紙都係$230到,其實唔貴。
不過要3000羊
摸住個銀包好忐忑

有冇相望下?

港紙都係$230到,其實唔貴。

如果我係日本 諗都唔諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞