失戀嗎? 入黎我陪你傾下計

735 回覆
45 Like 5 Dislike
我以前男朋友都係
仲要較做密友post 得我一個睇到
心諗 明明係你有第二個
扮咩情聖
可能你真係不愛了
記住呢份自在嘅感覺,到第時佢活得比你好,也要說服自己定下對自己最好嘅決定
便不會後悔了
大家都加油啊,「這趟旅行若算開心,亦是無負這一生。」曾經愛過嘅回憶好好保存,依家嘅悲傷憤怒都唔需要逃避,但千祈唔好怪責對方,慢慢由時間沖淡,聽下歌慢慢思考下,「淡淡交會過,各不留下印。」
講係咁講啦,都係要靠自己認清現實,對方話淡到想分嘅,咁不如算啦,感情如流水一去不復反,倒不如接受一切,好嚟好去,等自己可以盡快迎接新生活啦
唔一定講緊迎接新嘅愛情,因為長期被感情問題困擾可能會令到日常生活都受影響,食唔安瞓唔落仲點返工返學呢?「學會灑脫,好嗎?」
今朝瞓得好差,4點幾瞓8點幾就醒,理智話我知我應該放手,我都慢慢接受緊,但其實放下真係好難
懶灑脫啫,其實咪又係比負面情緒控制住,真係好辛苦,一齊幾年得一句淡咗,淡咗係乜撚嘢理由嚟無提出過問題比大家一齊解決,自己做好晒心理準備然後一句分手車埋嚟,我可以點同你傾,仲要講到唔想覆我message,係咁話我好好有咩用,say晒sorry有咩用,屌最後咪又係要同我分手,對你好原來係無撚用架啵,全撚部都係藉口,自己未玩夠貪新鮮咪講出口囉,驚我唔放你走呀,屌!
4日冇人分手咪幾好
首先,價值觀冇對錯,只有夾唔夾
你同佢就好明顯係唔夾
佢就你佢就辛苦
你就佢你就辛苦
何必係咁?
趁果兩個月貨仔早早埋尾啦
應該係嫌你冇錢
好想死 呢種想法一直圍繞住自己 好恐怖
死左就可以唔洗面對問題
巴打我都係 我都以為大家相處得舒服就夠 但原來忽略係男女朋友關係 好多野佢想做既野又冇陪 慢慢累積落黎 自己依排又扭計 少理佢 感情愈黎愈淡 依幾日諗左好多 原來自己係一位咁差既男友 仲以為平時幫佢分膽下公事屋企既問題就好稱職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞