失戀嗎? 入黎我陪你傾下計

735 回覆
45 Like 5 Dislike
唉 唔知要幾耐放得低
而家有時間唔中會見到佢 而家呢一刻大家都知冇可能扮冇嘢
搞到自己仲辛苦 但同時又會期待見到佢
好犯賤
維持正常社交

你會遇到一個岩你嘅人

到時候 你都會將佢拋諸腦後啦
希望啦
呢一刻佢都仲係我心入面最重要最特別嘅人
交比時間啦 同佢都希望順其自然咁發展
之後有冇機會一齊返都唔敢諗了 驚期望愈大失望愈大
多謝你巴打
冇錯呀

你依刻可能覺得要有奇蹟先得

但係奇蹟已經準備左比所有人

你都唔例外

祝你以後所有野都順順利利🙏🏻
大家咁話
分手狀態好差難瞓得著
巴打搞咩仲未瞓 早啲休息
而家我都要逼自己瞓了
我同緊依個post嘅兩位師兄出左去傾計

祝你好眠
不如試試直接去搵佢同佢講依啲諗法?

其實你肯改 佢肯接受 咁應該可以繼續落去?
冷靜期之後都係要分手 個心好痛 好辛苦
冷靜期入面做過啲咩呀?

需要就係度呻下啦
唔知發生咩事佢話要靜一靜幾日冇搵大家
好辛苦一直食唔到訓唔到
主要係我唔想再拖 隔左一兩星期就想同佢傾下 最後佢覺得我chur緊佢 覺得我好煩 其實一開始都已經唔鍾意唔愛 點解仲要講咩分開下冷靜下

呢個幾星期 我都盡量唔煩你唔打擾你 比你抖下 最後都係換黎咁既樣

根本就係唔鍾意唔愛 而唔係我做過乜野去令你覺得我煩定點 係仲鍾意既話點解唔肯同我溝通?
拍左就黎3 年
突然話個感覺無左話分就分
乜真係會突然間無左感覺架咩?
釋懷唔到。。
終於分手了 雖然係和平分手 但真係好唔開心
要幾時先move on到
幾和平既分手都會唔開心
佢對你咁重要

我建議你就直接主動啲去搵對方啦

唔好後悔一世呀
如果未完全放低晒

就唔好再接觸關於依個人嘅人同事

盞自己傷心

比多啲時間自己去冷靜返個人先啦
其實咁睇佢並唔係好中意你

因為足夠愛的話

冇問題係解決唔到的

你都要學識愛惜自己
一定唔會係一日就發生到嘅事

雙方冇溝通就係一個最大嘅問題所在

所以如果仲有得同對方聯絡的話

直接啲主動傾清楚

免得將來後悔
到下一個出現嘅時候
其間其實我有搵過佢兩次都冇結果唔知點解佢突然唔理我
淨係話有好多野諗遲啲先同我講要靜下
咁就dum低左我好幾日 呢幾日我一直都好痛苦好煎熬
諗緊就俾啲時間佢唔好逼佢 但係我無止境咁等佢搵我好辛苦
定係直接再問佢我哋可唔可以傾下甚至發火 但感覺上就好似逼佢咁好chur會反效果
某程度我被佢不明不白咁冷暴力我要咁等佢搵返我好卑微 佢係咪應該不再逃避正視問題呢(雖然係咩問題我都唔知)
呢幾日眼光光不停流淚
平心靜氣咁問

發火做乜?

對件事冇好處 對方都會對你感覺好差
因為我已經等左好幾日都冇結果佢都係未搵我
情況好差 有諗過係咪用啲負面嘅詞語去俾佢知道我已經到臨界點
可能唔係發火?係平心靜氣咁問佢想避到幾時?點解要咁不負責任?類似咁樣 定係都會好反感
我又會諗我依家咁顧及佢感受 佢明知我依家情況唔好又有冇顧我感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞