失戀嗎? 入黎我陪你傾下計

735 回覆
45 Like 5 Dislike
5年情 , 點會真係一下就拋低唔理呀?
真心你要好好地反省自己,真心真意去改
對方都同左你咁耐,佢做依個決定一定好傷心
你係真係愛佢嘅,比啲誠意佢睇
話比佢知今日開始唔會再比佢因為你曾經做錯嘅野再一次流淚
你會追得返佢嘅
應該由佢返香港分開冷靜下先?
Nono

首先,你心態調整好未?

唔係一未純粹諗自己要同返佢一齊

你咩都唔改,返左黎都係分返開

要誠心誠意地去改善自身

好好地對佢

咁樣先至係和好

你心態調整好啦

不妨話佢知你知道自己錯咩,答應佢會改

你真係做到依幾點

唔好過佢返左香港

上左火星都比你追到返黎啦

只想找一個伴 但崩壞的命盤
樣樣真是一般嗎?

各花入各眼啵
一切都係因果

你以前種左嘅因:你自私,唔去正視自己有問題

今日得到對方要同你分手依個果。

今日你正視自己嘅問題,改善佢,種返一個善因。

他日改善好,追返佢,得到一個善果。

巴打,祝你順順利利,改完之後同對方順利行埋下半生
知道你心情絕對唔好

我建議嘅係,依刻,你想做乜就去做

唔駛諗其他人講咩的,你覺得有義務做埋佢咪做囉

回憶係再美好不過嘅事物,你有權利去沉醉,但請你為自己設立一個期限,期限到左就要返黎現實

佢返唔返黎,你唔知,你都左右唔到,你想繼續等佢,繼續等啦,邊個知聽日會發生咩事

其他野唔講,畢竟我唔知你倆發生左咩事,以前點相處
你想分享我都好樂意聽

但請允許我贈你一句:

前面有路,失戀者找到光線,行前半步
不必擔心步履輕於鴻毛,以碎步前行亦會到
可惜佢唔會再信呢 我講咩佢都已經當透明 唔覆唔答 好似陌生人咁 唉 成個月旅行玩完開開心 最尾幾日先咁
樓主知音人 可以加個tg 平時搵你傾下。。。佢走左後 我有排自己係英國一個人 好怕諗錯野 我冇人冇物呢邊
我相信,

念念不忘,必有迴響,緣若未盡,必有重逢

依家正好比個時間你,去改善自己,令自己成長

抱返一個正面嘅希望,當他日佢返黎你身邊,你就會係佢更中意嘅人,你兩個會比以前更幸福

唔好諗得咁負先,太負面會令好多野都變差架
當然可以 , 你唔介意同我分享
我能夠為你分憂,係我嘅福氣
richchigga
感激不盡
而家只係想時間可以過得快啲 用時間沖走所有嘢

我唔係占卜師,講唔到未來會變成點比你知

但都肯定一件事,你會走返出黎的

唔好去猜想自己做錯咩了

你只可以做好自己

有需要就黎傾下計

維持正常社交

你身邊一定有朋友會聽你講

夜深人靜嘅時候 搵本書睇下 做啲靜嘅野

當有日你望返轉頭你唔再痛

你就成長左架啦
Of cos !
好想搵個樹窿放負
希望依度幫到你
攬住佢 同佢講

「你做得好好啦,我feel到你對我點,唔駛迫自己,我有你係身邊就夠」

咁樣咪得囉 兩位有情人
分左幾耐了?

我都係果句,

念念不忘,必有迴響,緣若未盡,必有重逢

可能人地等緊你搵返佢?
老實講,佢都唔會想見你,
連見你都係種壓力,咁佢有幾愛你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞