失戀嗎? 入黎我陪你傾下計

735 回覆
45 Like 5 Dislike
我都經歷過好多失戀嘅夜晚

我知會訓唔安食唔落

依啲時間如果有個人陪你傾下計

想必你一定會舒服好多

唔介意就分享下你嘅故事

我會陪你渡過依啲咁辛苦嘅時間
五年了 尋晚半夜嘈到今朝 ,今晚嘈大交 然後佢又崩潰喊叫我放過佢 唔想見到我 好後悔識到我同我一齊 話分手,準備過幾日返香港。而我就係英國要開學 聖誕先有假。 佢覺得我討厭黑人憎又自私,我地岩先去完成大半個月歐遊 尋日日抖都仲有講有笑。。。唉 而家變到咁樣突然。 真係唔想分手 五年了 佢已經part of my life
哈哈 分手了佢仲喺到post啲失戀歌
扮咩傷心扮咩可憐
唔明啲男人諗咩
咁你覺得自己自唔自私
一齊幾耐 佢提出?
半年咋嘛
我提出 但佢決定
一向都係佢決定
睇下咩角度對咩人咩事,我份人係好自私對外人 但佢想要咩我都會比佢買比佢同幫佢做 ,我基本上係臭四但我願意為佢做同滿足佢想要既野。 但佢想分手我又唔分 其實係咪已經係好自私始終五年 我唔想冇左佢就咁玩完
唉 你有啲似我果個佢 佢又係成日咁講 永遠都係佢就我 但其實好多野我都就緊佢 比佢當臭四咁點平時,點解嘈交既時候就會唔記得我做過既野 只係話我乜都冇做過 冇對佢好過
我諗我嗰個都係咁諗我
但佢真係好自私 好基本連男女朋友嘅門面嘢都唔會做

佢都話過我當佢工人
但我只係想佢喺我病咗嗰陣上嚟照顧下我
陪我食個飯
但就話我唔肯退一步畀佢返屋企食飯 唔體諒佢收工攰
我發脾氣佢就話我當佢工人 話我痴撚線
你唔想都冇用㗎 佢都決定咗
分開下等佢諗清楚

不過我覺得 唔愛就唔愛啦 一切都係藉口
好耐之前改㗎啦 依家冇事 唔記得pw改唔返
女朋友病照顧好應該 至小等你食完飯食完舊先自己返屋企,佢仲話你咁真係幾仆街
Tg你得唔得 真係想搵人呻下 自己係英國成日諗錯哂
佢覺得我應該自己照顧自己
佢話佢病咗佢都會自己攪掂 唔想麻煩到我
但其實佢根本有呀媽睇住 我冇的
最後肯買嘢上嚟畀我 話我仲要要求多多
但我要瞓啦
聽日仲要早起
你畀定tg名我呀!!
richchigga
呢種人點過世 算啦半年 好在冇再一齊落去
咁你做咩要討厭黑人? d nigger打過你?
聽你嘅說話,其實你有悔意
不如試試冷靜自己,重新睇一次自己有咩不足
誠心改過,畢竟5年情,想必你都係想同佢長長久久咁一直落去
改善左,一齊返,一定會有更好嘅結果
病左都要自己照顧自己?!
WTF,咁要佢黎做乜?
錫都唔錫下你,真係拍緊拖嗎?
重點佢話返香港後唔會再聯繫到 真係係咁先
你up乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞