歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(70)考牌官會唔會又WFH?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
佢係好人黎 我三手軚掉頭吊極力子抽筋停幾次
佢考完仲問我隻腳好啲未
之後就pass了
想問你地抽中快期係點抽
我朝朝0730入個網抽
比錢人抽 自己抽就要極好運
棍van 丙 fail左
巴打有冇好介紹 搶快期
咩事投訴
跑馬地炒咗路試,師傅話個官係新人221

成個試一半輸佢一半輸條路

路:混亂,啲車周圍飛,上斜成堆車殺落黎

官:我擰頭擰到就頸斷,佢話我無擰
睇返份野,個官真係仆街黎
lm
巴打你拎左書面報告?
Click你格仔個份?
我想問各位師兄, 打去運輸署審核成績想問下有冇成功案例?
成功上訴係咪最多都只俾我重考?
同埋重考時會有2個考官監考?
🙏🙏
小弟棍波車考沙田河畔線, 只係衰36. 未能調整車速以適應交通情況
我行到沙角街臨轉入崗本街個燈口前,
考官警告左我一次話冇車時渣爽手d
我全程起碼都轉左最少10次3波, 包括行沙田圍路時都keep住3波行35-40
燈口停車都有落2波停, 亦冇因我而導致路面交通造成塞車

當我完成死車帶, 轉出大涌橋路既大直路,我亦都有上3波行35-40
臨轉返入沙田圍路紅燈停車我就見佢拎簿出黎寫
所以估計衰係呢度
唔係,書面報告應該會講清楚番邊個灣/路 會大tick 左你(好似係)
又無喎,我等緊個陣佢出返黎望都唔望下走撚咗去,我都心知不妙
佢肥我都算,click埋個啲野嚴撚到癲/有啲老屈咁既感覺
eg:話我波檔使用不當,我睇完眼都突,自動波得個4個波我仲要慢慢做都話不當
之後泊車話我泊得不當,但師傅都話我泊得好整齊...我都呆撚咗
不過都係肥路試,下次希望唔好再抽中佢
段大直路三至四條線,前面無車應該45啦,50係個車速限制
如果前面有車,就keep 住2-3秒距離
阿sir教堂時只講有機會就上3波, 冇提到要行over 40
我用返平時上堂既車速(35-40)去考試
咁就衰左..仲要排到出年10月
個考官提你已經唔錯,可惜你get 唔到
係...如果我阿SIR有講過呢d大直路要行over 40我就會留意..
考官warn我果刻我只以為佢話我拖燈(我3波過燈只輕輕收少少油防佢突然轉燈)
真係好慘 直路無車踩45好正常 你個阿sir竟然無講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞