歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(70)考牌官會唔會又WFH?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
呢條正撚樣killer嚟 成日反問你問題 根本點做都死 佢都有位入你
岩岩考到啦成功了
駛撚同條友討論
澤安係相較其他路線係較易果條(唔計甲脷洲)
我識幾個師博都係咁講
佢一開口就話人on鳩仔,送返佢一句粗口就可以
螺旋處真係對新手嚟講係最麻煩,黃格又有兩個位置地易中伏
螺旋處返試場轉左入去果條街試過跟跟下貨車佢會突然死火燈停低落貨
同埋都見過好多次周圍既死車會突然有人開門

四山街一繁忙起上嚟又係好大考驗,真係好睇時段

澤安真係單純好多,最多過下死車,上公路果度行十次有八九次右邊都冇咩車。算易cut右線,條路又長,大把時間俾你cut

行人亂過馬路就條條線都會有
甘你老母
咪係 澤安真係好撚容易 係上大埔道果到要cut幾條線麻煩
點解香港考車咁唔公平,完全係個官嘅主觀感覺,明明已經好誇張咁擰頭都可以肥我冇擰頭,補鐘搵咗六個阿Sir拎意見,個個都話我咁擰係冇問題,打電話去上訴又要我提供影片證明,邊到搵俾佢 on99
有陣時可能擰頭後幾乎同一時間就扭呔
考官就唔當你有擰

唔係話你係咁,只係有呢個可能性,真相得你同考官先知
搵人抽快期?
巴打勁
我朝朝打電話都唔通 唔好話乙丙
- -66咁啦但其實我都唔知佢咩玩法
我今朝打電話都話無期 但手機上網睇又有位
原本以為佢更新唔切左 手多多諗住試埋個網點用啦 點知禁禁下又比到個期我
建議除左電話 可以同步試下網上搞
你要重頭再學過點揸?
使撚驚咩
諗起自己衰過乜
學京一咁講唔會輸twice
掂!
多謝師兄
上次考天光道真係太大陰影
今次再考會同自己講唔好驚!
都係嘅 師傅都應該ok嘅 佢話會幫我夾時間
希望今次考唔會太緊張
咩陰影先
一黎放學時間勁多車
二黎啲車瘋狂cut線
三黎勁多家長捉住啲細路衝出馬路 搞到比人踩左break
今次又係差唔多時間考 好驚會好似上次咁反應唔切
無計
現實係咁香港有行人衝出嚟既路我揸都唔過45
仲要隻腳隨時準備brake

睇唔清唔好揸咁快
至於人cut 線
你睇住佢哋有冇打燈
有冇車越揸越近你條線
小心準備唔好搏
多謝巴打祝pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞