歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(70)考牌官會唔會又WFH?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
多謝你希望可以快啲抽到上黎報喜
但如果咁計我應該要星期二先可以開始報
星期一照打當練習 雖然運吉處星期日唔會返工擺星期一嘅快期落系統到
明白唔該曬 星期一try try
唔係
我下星期一考澤安道1210第三次考
直接開佢姓啦
我剩係補考乙部 成都剔我十幾個剔 好彩pass返😂
因為madam 驚撞車 出哂名架啦佢 隻腳長放break
一年內監考時撞兩次車
我剩係補考乙部 佢都剔我十幾個細剔 好彩pass返😂
祝你好運 我考澤安大埔道一take pass路試
澤安真係算易
如果咁都肥得真係要再學多啲先好再考
最難白田街避廢老死車

我上次係衰呢個位2邊有死車,我係左邊向上行,個時無車落我咪行囉,行到一半左右有車落黎又無位可以俾我攝咁咪唯有慢碌,過左之後186就話我乜你覺得架車夠過架啦咩,雖然無踩我brake但我知我衰左
呢個位過到一半有車落嚟
可能立即停穩陣少少了
慢碌都肥
我果時都係有死車喺左邊
好彩冇車落嚟
真係慘 過左依到其實都pass硬
呢位同學係咪肥左?
https://youtu.be/nMpWRMIHrtM
呢個好慘,老西都低一低望一望佢想點先呢啲考試遇到真係喊出來
唔打燈 點靠右
太慢真係唔得 頂住交通。外國都會肥
次次見襯啲考車post 總會有件on 鳩仔話xx 算易/其實唔難

其實作為新手 澤安同埋油塘都係一鳩樣 你路面經驗根本唔多 憑乜嘢分辨到難定易

同埋公道講句 澤安要上highway 心理壓力大過油塘好多

利申:揸咗6年車 覺得澤安 天光道好恰新豬
屌你老母,講完
師傅5個場考到熟晒都話澤安5個入面最易係好簽,你揸得6年憑咩野分辨到難同易
易喺邊? 其他地方又難喺邊?
我識唔少澤安/其他地方fail, 油塘就快期輕鬆pass
澤安無迴旋處,無黃格無班馬線。小路出大路都係得一出試場果到,已經易好多。
同埋pass 有時係講運,你最易嘅場撞中最多嘅問題同最難嘅場一路暢順都差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞