[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (132)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
熱又唔係好怕,唔該曬師兄
啱啱幫自己部tablet買咗個type c to 3.5mm adapter,但係耳機插落去就一直有click click聲出現,即使咩都冇播都仲有click click聲。但係換咗個壞咗一邊ge聲道冇mic耳機就冇呢個問題,上網搵發現似乎係因為3環而引起嘅連接問題(https://discussions.apple.com/thread/252813747),所以想問下師兄們有冇咩唔使錢嘅解決方法(唔想哂錢買adapter,一來adapater駁adapter望落去好柒,二來加加埋埋我買adpater 嘅錢就嚟可以買個無線耳機)
耳機:sony MDR-XB55AP extra bass
想買日水新黑磚
除咗保養嗰啲有咩要注意eg. software唔同

電話 jer 真係消耗品 買貴的一樣會用到bad contact

買返條平野算
violectric chronos就唔怕斷線
水貨係amazon果度買?
想問下各位師兄意見 如果水黃鸝要轉線嘅話推薦邊條線好?
對耳機線材冇乜認識,筆直1千內
好啦 唔該巴打 本身人懶,冇打算再逐隻耳機試
幾百蚊去瘦佬換線
你水黃係第2版有色揀嘅定初版黑色? 初版水黃本身唔難推, 但佢個屎忽腦殘0.78設計令你好難對準個針位換線仲可以你啲針位彎針, 建議用死原線算
唔明點解到依家都有人強推同28mart買野, 一來都係淘寶線基, 二來搵老細訂野老馮遲好多先到, 例如一開始話一個星期後到嘅野你到時問佢又話遲幾日, 幾日後再問佢就已讀不回理撚得你死咁係hkepc就話惡晒姐, 係呢度慳翻啦
有冇人聽過對mach 70
網上講好似好正
software冇分別
歐版有volume cap
其他冇伏
只係因為百幾二百就有條線先提佢

如果pw, rstudio 出到3-4舊水的線就唔需要佢依啲
ie600好細粒
個bass又幾好啵
邊到有得試
但係我戴得唔好

未搵啱耳膠
jaben
ie900會更正,不過貴好多
咁細粒隔音會唔會差啲?
會,, 如果你耳窿大, 都幾難填得滿位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞