[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (132)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實我見FW03 $770 先心郁郁
想請問有無d平價blue tooth 耳機推介

之前買小米(2百幾)但壞咗叉唔到電
對靚聲無乜要求,價錢500以內(最好2~300),樣okay性價比高就可以
如果萬零蚊預算想買部player,本人只聽kkbox串流又要機身靚仔,除左ibasso dx320仲有冇其他,暫時都係傾向dx320,依家仲要減價,黑磚得唔得,睇評價又話聽感好淡,清水....
又扮女人
萬零蚊玩串流都冇咩選擇,dx320 同新黑兩部 ab 吓囉,不過新黑玩串流有 src,可以慳錢唔洗玩高清 plan
黑磚金磚用4.4線係咪要買多個轉頭? 好似機入面冇4.4接地線,用左個轉頭係咪d聲明顯再靚一截??
重有人欣賞jvc 真係好難得

依家聽野個個都要 清同收放快 高音標 decay極快
唔洗啦
想問Ie80s仲值得入手嗎?
記得你之前已經問過320? 你依家買dx320好快會比edition x割韭菜, 建議睇定啲
請問有冇巴打知邊間會有radius deep mount耳膠買
普通果部我玩180冇咁嬲
edition x貴, 唔上唔落 ,寧願加多少少直屌金磚
咁儲錢買新金啦
kann max, se180
佢唔係行android 系統,如果kkbox要更新係咪每次都要del apk之後再down過?
啱聽就去馬 拉前左人聲的ie80
玩串流就唔好用 ak 喇 (sp3000 有 u 應該好啲 )
我用過 180 聽幾首就彈 app
dx320我試果陣搵唔到google play 不過新黑/M17/M7都唔差以萬零蚊黎講,但前2者調音偏清水監聽,要你耳機/線調味
彈app就麻煩都係買返行android機好d

FW1800好野
我拎返隻陳年 IE80 出來 發覺佢還原木結他啲聲重自然過 campfire 綠仙

注定我唔係啲動鐵愛好者
好似有個專講藍牙耳機嘅po 你可以入去問下

3舊水如果唔要大陸雜乜牌字嘅話應該得JBL /Jlab 揀到

我覺得3舊水可以上carousell 搵下galaxy buds plus 全新未開箱嗰啲
我用過覺得連接穩定聲音可以
galaxy buds 2 應該3舊水買唔到
galaxy buds 又舊左啲
你試下就知嗰啲接地有有用
冇用,睇fb群組個個都屌,加左仲會失真,黑磚同金本身都好靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞