[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇你想玩乜,要pvp佔領時間線勁加盟戰萬用就緊係浩克優先,如果要刷裂縫過關最快就雷神,盟戰boss最易打高輸出就ironman,其他月光/青龍/猛毒等都值得升但可以上面幾隻優先
而青龍試左千奇唔好落狂怒,佢係比較特別既角,萬能審判都高傷過狂怒,其他im/月光/雷神/猛毒/暴風女都放心可以落狂怒就夠爽!
而寡婦,最後先升,打abl升肥妹就夠
屌,我為咗打ABL T4咗寡姐算啦元祖+靚女都值得升嘅
真 唔打算升上T4嘅角色剩係升上80lv就夠
裝備都唔使升
thx, 肥妹係
驚奇少女
本身想話佢係新一代平民神角
但諗落大部分T4到嘅都係免費生體角
有多餘既體力係咪刷派遣好過劇情?
劇情先應該比較好,全打一次拎好每日碎片,有剩體力先掛派遣
(合成碎片有高機率拎到T3材料,至於CTP/奧丁/覺醒同位/P卡就同派遣一樣睇運氣)
轉頭我0010開
如果劇情只係打到一般呢未打到終極
未中過ctp
如果只係打到一般,咁你派遣可以推到去邊?因為好似派遣6定7開始掛先有機會跌CTP/奧丁呢D好野,掛前面係唔會跌,掛黎都無用(除非你要打本能材料)
劇情一般可以打第一個,因為碎片有機會合到金幣,最少10萬金幣,最多見過500萬但唔知有無更高。如果你卡片未整好都可以掛埋最後一個劇情,會掉3-4星卡,加減合都可以幫你合到少少6星肥料卡
我都係留好多碎片一次開先中過
普通三星神器邊啲有用
係咪對領導能力增傷先有用?
派遣去到第五,T3得hulk
Doctor Doom會唔會出制服
咁我建議你刷次元達成度,最好刷滿兩次
新手精製p卡都幾缺嗰個箱

另外刷劇情/次元/派遣嚟講,雷神算係最易組,搭同電影嘅女武神女雷神就已經一隊

雷神推圖神角,有神器可以放喺隊長位,t3 80推得郁派遣後面;
女武神support meta 角,多場合適用;
唔想練女雷神嘅可以放住hulk 先
雷神你地用咩ctp?狂怒定審判?
差10%
仲有10分鐘你快啲打咗佢
見到
99%
Confirmed?
第一次過到老母馬
多謝2個路人carry
我中間已經死咗

係咪有CTP有貫穿效果?
Setting性能同圖形要set到低先唔會彈game
重鑄激動可洗到貫穿效果,但激動打多多無狂怒咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞