[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Push
最常見係毅力、超越同製鍊當肥料用
其實昊天依家仲值唔值得升?
想升黎打極盟
Nerf左嘅hulk pve仲勁唔勁?
得一日用得著 打到800-900
係咪就咁審判?定都係要rage
本身無月光石,定係放棄嗰日算
我是用審判的
以前有danger room就兩隻都有用
而家就真係無乜出場機會
咁我考慮下先
尤其依家有埋80lv,變左連世界王都唔需要
但又買左制服買暗夜無星可能好d
有5個破壞
用兩個都算ok?
依家粒輝煌破壞喺蜘蛛仔身上,蜘蛛仔冇乜用,想拆
但又唔知畀邊個好
我唔知係咪自己唔識用
但我用昊天打ABX仲低分過Gamora
但我Gamora用Rage,昊天用Mighty Judgment
Kamala
反正cd都要等8/9秒
同個Strike proc 一樣
ironman 十分好用
破壞需要重鑄打高層wbl
如果之後唔打算重鑄其實ok
視乎你既庫存
我諗rage應該係abx/abl必備
不過我無咁多
打ABL/多老母用Rage同用Brilliant Destruction邊個好?
一定係rage

Ching 係咪講緊world boss?
而家邊隻打world boss勁又係用破壞ctp?
world boss legend,即係傳說世界王
因為重鑄後會有頭目增傷
變相打世界王高層會勁d
目前ironman、kamala、月光石都有玩家配備
Kamala用rage定energy好
Push
Rage for Dormammu and ABL
Energy for WBL
從Home-coming回坑一路non-stop咁日日玩玩到依家,依幾日突然開始頹咗,好似返唔到轉頭咁...
https://forum.netmarble.com/futurefight_tw/view/2408/1519380

格爾技能少改,連頭像也改,至於血蜘蛛pvp角?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞