[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
打多多個技能冷卻bug 幾時先肯整返好
唔止,仲有係綠圈都扣血的bug
算呀~~
我都想整下卡, 等黑五睇下有冇得抽下平卡 見人25穿低攻都好勁
垃圾驚

有時真係唔明呢啲仆街點解咁厚面皮,賴死痴人地打難為人地,過份到起碼出少少力幫手都稱唔上 ,連個配置合格線都未過,就算比你痴到T4返黎都唔會勁得去邊喇
平時遇到啲 8% 10%都會幫手照打無所謂
係今次遇着呢條仆街,賤到係二階專登唔入綠圈,見佢就地躺平個下先嬲

係見第二名個隊友係到send幫我!個隊友message ,唔係一早走咗場
冇計,一定係有新手或者啲濕鳩入場
通常有一個人同自己差唔多傷就唔會走場
要忍受10分鐘嘅白眼係唔容易㗎
之前未練好啲角每日淨係打一場
整到傷害見得人先夠膽出去搭順風車
我自己隊友最低標準定係10%上下就夠
另外一個隊友夠30%就基本輕鬆打
遇着啲低傷又見你主力夠打就消極躺平嘅一律走場
諗諗吓最閪都係啲T4主攻手又有隊長加工具人,但5%以下輸出
依啲我真係仆你個街
屌 我都遇過幾個iron man同thor 完場最低傷害假T4
11點特別多仆街

老實講如果打過咗單人mode 先開放多人已經可以篩走大部分仆街,少少輸出都無果啲都係打返吞星算把啦
Logan可以打PVE?
見到#1個excel best ctp 係rage
應該講緊abx 但唔建議
咁最後打左幾耐?
其實我好鐘意金鋼狼,幾時先可以出個神skin比佢
足足打咗成8分鐘打到燥
兩個人主力爆破角色 個日仲要速度多多剋屬
後段兩個人瘋狂換角色回血 個技能冷卻bug又等得耐
原來係bug,我以為自己企得唔夠入
8分鐘
好彩都過到,咁樣timeout俾條濕鳩浪費時間先燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞