[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔係用rage?
感覺rage打wbl gbr唔夠高傷 不過起碼唔會miss proc
Venom
今次個"T4"都唔洗搵既
明白
啱啱回鍋兩個月抽兩張p card都係pvp嘅
所以kick咗喺度咁
不過肥料都係得40幾張
而且都係得一隊升好(但係普通proc特裝)
唯有再儲下睇下black Friday 到時進度如何
另外想問傳說戰鬥2500石拎ctp selector 抵唔抵
一個rage都未有
我覺得都ok
thanks ching
knull黎講就算無貫都可以打到
特別呢家新skin新英勁左咁多
針對knull優先順序我覺得係
練好meta角>角色數字推得滿CD,無視防 -> CTP -> P卡 -> 貫穿
回鍋/新手/無課要突然講推貫穿我覺得唔太現實
當然你得兩張P卡又多廢白卡,就重鑄拎多幾個屬都好,但有新P卡就用好過食左佢刷藍
其實唔課一個月都未必T4到一隻
就算日日打足150
點追
我she hulk同venom都未T3
依家venom同我講T4
around 5千粒
34日
課先可以齊t4
無課大概佢出3隻 你就升到1隻
真係兩隻都無裝呀
我得1粒CTP rage,暫時所有角色都無CTP
唔知有無機會砌到兩隊打WBL呢

可以等水晶消費活動先再買
唔好蝕俾佢
有無啲200%增傷普特?
有就換落可以一套打出黎既角
例如 牌王,機堡,月光石,新制服王,新制服八爪
都有既,200%增傷有一粒
但你講既角包我只有月光石同八爪魚博士
暫時無能力再升T2.5/T3了
因為唔夠材料,只可以用現有既T2.5/T3打住先
可以俾月光石先
4563一套打落去
如果有激動更好
多謝巴打意見
我有兩粒激動呀,咁我用激動啦
咁另一粒可以俾埋八爪
356 354
小美有無激動?有就月光果粒俾小美先 35(回血)c4 35(回血)6
Sersi未升2.5添,等下一隻升佢啱啱升左隻女武神用晒我之前草落既暗黑石
原來跟任務已經2.5
三個人都無呢
請問兩粒激動應該比小美同八爪魚博士先?
如果考慮埋打限極盟戰我會揀月光石同八爪
不過如果純粹打WBL就小美+八爪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞