[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔夠合金用
升一隻要課一pack
最撚hihi法爾XX魂
1日最多150粒
升t4就1500粒
屌!升裝都食挾晒d魂啦
升Ironman用嚟打多媽抵玩啲
千其唔好,你一定後悔,我就是成功的例子
我升左幾隻T4,都係缺合金
打多媽跌個粒又真係無缺過
可能非洲人升裝用太多
我依家都係差碳合金,Venom最後兩件29裝

btw 嗰個濕鳩生命種子俾我射晒落去升80LV度,全部100%懶得慢慢㩒
精製卡片素材點先可以多啲?
掛足次元就會多到可以賣
係唔係一定要入場打?
自己加入人地場,每日拎足兩次獎勵
每次最少打一場,從而令100%進度有你份
建議add 多啲fd,因為可能會多人一齊打
變咗10能量已經可以拎到一次獎勵
我升BW裝吓吓最少廿幾三十計計埋埋T4 BW要用6800粒合金
諗緊第二隻T4升邊隻好
Venom, Ironman, Hulk
聽講hulk就算用regen,pve 表現都好好?
依家入坑 仲玩唔玩到
hulk
打到時間線又打到gorr
極難追進度
Hulk用再生推高HP
佢技能傷害用HP計
好心件失心瘋一係搞好佢,一係取消
一入第二階段例牌send我去,秒殺咗失心瘋之後等好耐都唔send我返去打多老母
輕鬆追到
佢成日出新skin rework過d角色
基本上新skin都係屌打舊skin
即係你唔駛由頭升d無用野
又多左好多新手mode玩
玩到同追琦2 回事
唔課重金跟本追唔切
一個月兩隻t4,t3仲有4至6隻覺醒咁

要玩到就微課買下制服都ok玩到
當然要一步步嚟
咁玩呢隻game無乜必要同人比較,都係收集類姐
睇你定義咩叫追到
你要即刻追到玩左7年嘅人又唔肯重課
咁on9嘅諗法相信你唔會咁定義掛?

我會定義為可以好快追到Free to enjoy嘅地步
好多game都係free to play,但可以free to enjoy係好少, MFF係其中一隻
無課或月卡玩家keep住玩兩三個月基本上咩game mode都可以玩晒
當然要全打傳說就未咁快
但世頭有新手有普通mode,盟戰一樣係
影域用無skin嘅免費新角都可以推到一定關數
勤力每日打夠P卡幣,計埋活動,三個月就齊到一set P卡(除非太黑仔重複)
如果課埋傳說戰鬥d關會再快d

正如另一個巴打咁講
呢隻Game都無乜必要同人鬥, 收集培育養心類遊戲
玩左7年課到VIP20都一樣追唔到最top個班whales
咩錦標賽,時間線挑戰者我都未追到去玩啦

第一日就中 是咪太快

me too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞