[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

想問吓依家暫時得呢啲覺醒/T3 打到WBL
平時都係小美一隊 雷神一隊咁打
想問吓有冇邊個角色可以打多一至兩場
試咗哨兵 同THONAS都唔係好夠輸出
8%夠?

月光騎士 蜘蛛仔 狂怒大媽
猛毒
工具人黎講shehulk唔算好標青
攻方面可能爭d
如果pve就可以洗定黑豹166先
或者裝返thanos卡(因為已經精緻)
弦月都係偏向pvp
基本上pve卡都齊,洗多排就得

等到半價拆卡就拆loki換佢上去
多老母可以試一場,覺得唔夠力就用裝左rage既角色
第二層會好打啲
第一層個龍捲風好煩
即係拆弦月同Loki
換thanos同166?
想問下如果藍星比嘅屬性冇用e.g. 防毒防火
通常會唔會再洗?
無錯,thanos卡已經精緻,所以可以優先換上去
loki順便可以拎黎洗星
而弦月就等到166搞掂再換

藍星比屬性重要,所以通常都建議固定藍星
令自己愈黎愈高貫穿
當然都可以洗好d數值,尤其最後一項最好係攻
睇你點取捨
Thx Ching
打10本T3近戰書打咗差唔多兩個月都係得4本
笑咗
趕時間我會打proxima
ps今日出咗兩本 趕住t3 venom
邊個做主攻? MK?
三隻都得
首選當然係MK 不過要影集制服先好用 用舊果件勉強都得
其次係GG 不過你著緊果隻偏向PVP 黑金果件高傷啲
狂怒大媽先係下策 因為狂怒黎講佢唔係首選
咁MK係咪應該用激動?
我得兩粒 一粒比咗小美 另一粒係咪比MK最好?
狂怒反而有6 粒 ...
裝咗比THOR SW DS LOKI
就咁睇係咪都係裝rage 比ms marvel好啲?
暫時得arthur一個跑, 多數又係佢贏
睇你嘅存貨
Rage同增傷型ctp 都啱佢用
Rage可以打晒abx 、多老母同埋wbl(高樓層需要高貫穿)
Ok T3咗猛毒感謝
啲T3資源全部見底
打終極世界王唔跌T4料都係不了...
唔記得落注
呢個方向好好 慢慢升埋啲角就得
屌 ... 每星期五都唔記得落注
I know that feel bro
set鬧鐘(靜音)啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞