[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有落心機去砌隊已經好好
見過wave, T4 hulk, 白狐
成個組合錯晒
岩岩先又遇到件,連小美都打唔過

Sor想問之後係咪有Hulk神器製作活動?
幣少警告 記住用哂啲幣去
今次個免費四星artifact因為唔駛攞Hulk
我有少少想換黃蜂女個artifact攞咗呢個+625 attack
終於洗到一張三藍星,即刻推到兩關派遣
呢個我會係隔離黎d都刷好先去搞
我另外一個係隔離啲刷好晒,差兩張P卡
或者今次攞P卡博吓,博唔到就用來洗藍星

呢排日日刷世王刷到周身冇蚊
好多新入坑既 想一入黎課少少就追到人地玩左幾年既進度
派遣卡左係第八,依家綠魔隊長加小美加loki ,係咪應該升多隻工具人換走loki
點解係用小美
仲要呢家農資源易左咁多
ctp,p卡個個月都至少free一個
再optional可以再換
更加未計好彩刷關刷到
自己越級挑戰失敗就都可以屌呢家難過舊時
點解唔係換走小美
我目前小美打落大力過Loki
呢隻驚對新手黎講出晒名佛
ctp同卡有保底 就算玩bingo都大概預到幾多水晶搞點 而家仲有幾多手機驚會咁明碼實價
大家會係會揀綠魔 Loki加多隻咩?
當你唔打時間線 淨係做每日任務一個月都800水晶
升下角 打下時間線 有時又有簽到獎勵 一個月2000水晶無難度
無課黎講你可以抽3次卡/ctp 或者買兩件制服
仲有隻驚除左月卡角 所有野都可以免費攞到
T4而家黎講又唔係必須 WBL打唔過咪打WB 時間線泛金合打唔過咪打白金 影域劇情派遣呢啲只要keep住升角又唔亂咁嚟又係遲早打得過
有人無課打可以打到錦標
新手就應該做返新手既野
一黎就要打WBL打老母升T4
新手有心玩咪慢慢玩 我玩左兩三個月 連傳說王都未開到我諗如果收ac 應該好快就無癮
努爾T4?
我有15%貫穿都打唔到WBL
派遣又最多打到8-5
係咪我技術太廢呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞