[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
可能係洗卡片要再洗好d品質
之前我得貫穿6%,p卡得luna、loki、雷神
但都有所攻+物能攻 60%以上
都可以打到努爾、梅菲頭幾層

巴打可以主練5隻主力角,另外升多d工具人
派遣有80lv雷神、ironman個類清場角配狂怒
應該可以推到遠d
派遣大家會用d咩組合黎推,有d角要等節日買制服
呢隻game 好玩既地方就係build up d英雄 收ac冇哂呢個體驗
T4 如果主要打多多
IM 定 白卡 好啲
黑色幣少警告 記住用哂啲幣去
im
我用mighty destruction未試過唔係最高傷
咁最有機會就係 Knull Venom 依2隻出T4
順便出埋Gor做新角色
見人貫穿2%都勉強夠打
你用咩打角色打?
派遣8-5 我覺得差唔多
9至12 真係比較要求高
多謝巴打
我再洗高d所攻/物攻/能攻
正常加多隻support 有機會夠打

其實推派任務 過往重點係3樣野
卡片貫穿
無視回避
減防

不過隨著T4同80lv 嘅出現
依3樣野重要性降低
簡單啲講就咁升到 80lv 已經有足夠輸出
唔使咁高貫穿同無視回避
升80lv 要求又唔係真係好高
可以考慮吓升80lv 角色

不過如果可以升80lv嘅角色無裝CTP
我諗都係等吓先
因為80lv 角色都要有好CTP先發揮到
我依家有既t3仲係未成事唔敢睇t4
所以我諗緊升一隻魔形女好冇,因為都好缺工具人
通關最泛用型係咪雷神?
我無咩T2.5/T3
都係限米煮限飯
用Thena+Loki+Valkyrie
D角色就咁昇80lv 已經勁好多,唔洗理有冇料t4,將主力昇做80先
WBL 仲有個掃蕩等級要你升
如果你打傳說覺得好吃力既話打返終極先升下掃蕩等級會易打D

BTW
其實無課/月卡用水晶抽卡好唔好
一個月1-2張p卡好似好漫長
洗到2046咁
每日打齊哂啲資源洗唔洗兩個鐘
我依家個ac係ios加連左落fb到,但依家fb又比人鎖尻埋冇得用電腦掛機
正常Thena 同loki 單打WBL已經好夠做
如果打唔到 我估兩隻都無CTP Rage?
依兩隻如果唔用Rage會好難用
不過最痛都係T3技 就算用增傷應該都夠做

可以試吓 Thena 加sersi同Valkyrie
兩隻support 正常夠打
而且sersi有神器等於有兩條命
轉人保命更好用
而且又解控 又無咁易死
依個問題有啲尷尬
因為12月Black Friday 有半價抽卡

我會咁睇
如本身未過到WBL Knull 又差少少
我會抽多P卡升貫穿 (前提都要升P卡材料)
咁就值
因為WBL個回報係最大 所以就算用水晶抽卡都算值
前提你係差差少少輸出就高到
想問下我依家每日只可以一場WBL算唔算正常
你有2隻工具人 正常2場都得
Sharon 一場
loki一場

另外Sersi其實好有用
因為sersi同Sharon Roger一樣
有+225%食傷技
有時打WBL/WBU
可以睇情況轉人用3技食傷 之後出6技
一波輸出之後 轉返用返主力打
每30秒都轉一次 輸出都好可觀
可以試吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞