[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁人地未必係咁嘅意思,玩到同追到本身就係兩個意思嚟。你個追到的定義就係人玩到個定義。

兩三個月當然可以玩好多模式啦,不過你打成點,贏唔贏到就兩回事。 最後都玩到,但遊戲體驗就兩回事。

當然遊戲唔一定人哋鬥,至少都要同遊戲更新進度鬥。而且你打唔贏錦標賽同新手開場係兩回事。 唔通有人問香港易唔易生活,李家誠答佢話雖然樓價有啲貴,但我都有嘢買唔到,所以唔好急,慢慢嚟?

手上得呢啲T3
想問吓任務指南張T3 卷抵唔抵屌?
屌完揀邊隻T3 好啲
依家一日勉強打到三場WBL

補番張T3 卷先
Venom
唔揀carnage? 月卡
我會揀啲升到80先
見人拆包話月中T4 carnage 睇定啲先囉
All in Gear kraken?
啱啱去咗Reddit睇
0 lose
Confirm左
入唔到去嘅 咩事
我斷左佢連勝了
今次有宇宙核心會好多人跑,唔好咁早落飛住!本來想試下直播俾大家睇3點打到9點挑戰者,點知原來唔夠50個人訂閱係開唔到直播
https://youtube.com/channel/UCcTDxYvQSfQUcWJ38yQ7BHA

之後會無聊拍d片俾大家睇下,我唔係好識搞請大家多多指點

佢兩個其中一個,應該兩個分數都好貼,我而家排緊第三9500分,佢兩個應該成12000分左右,我估so會機會大d,因為佢打我既次數都幾密
支持
頂冇分注
睇reddit都諗住so
so應該冇復仇,gear有復

認真打一次影域 半日dayoff冇咗

同場加映一日攞三個ctp
馬卡里點樣可以斷裂
入唔到game
初初update 130層有CTP揀 覺得邊有可能做到
依家覺得只要卡片有個15%up 貫通
買近2年既skin將舊角推一推上去
其實唔難

利申:半年前10% 貫穿 唔算認真揀角打 打到101層
等遲D 黑五入返近4個月既skin 再推多次睇下有無機會130層先
反擊技黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞