[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
話哂都係課金角(第一年個陣)
想問下captain marvel而家玩pve or pvp?
見佢係meta
基本上兩邊都用唔著佢,比佢勁既有好幾個,佔領都叫有少少用
PVE
無課玩家唔開末日,用黎打小隊宇宙人類反派
有冇人覺得Ms Marvel個企姿好風騷
想佢設計得肥啲
暫時挑戰者最高分兩個韓文字,第二a大,第三lovedp
多數都係兩個韓文字第一,要投就投佢,我追極都追唔到佢應該都係得2-3名
大家投兩個韓文字,我9000分打佢都重加緊78,佢應該成萬分
好彩你提一提
屌miss咗

5星中BW
先明白點解會傳下個月中更新BW出T4

本身現在80lv 角色都仲係好少
對付一般70lv 角色
effective dodge rate最高可以去到 75%
加埋技能有Guarantee Dodoge Rate有35%
最少都有105% dodge rate

如果加埋6星神器 保證20% dodge
似乎可以出現返當年T2 蟻人嘅情況

不過同蟻人一樣可能唔夠輸出同埋會反傷死
大家ms marvel 裝energy 定rage
其實我都想問
咁高dodge 咁BW 算唔算半自帶貫穿?
(制服技能dodge會發動貫穿)
咁既話BW打pvp
係唔係唔應該裝破壞
應該裝返貪婪?
Ching見唔見到
有啊,但原來我上個星期尻㩒左,今個星期見識到,估唔到一個凌晨打到咁多場
係咪要朝早先見到
而家搵唔到
巴打係咪搵錯page,我之前都係搵錯
我跟你上面
第一果個夜晚3點幾一直打,我5點開始打到9點都追佢唔到
挑戰者唔同下面咁計,就算有人勝場好多,但佢唔打復仇戰都會好底分,因為俾人狂扣,我地係挑戰者打既先知邊個高邊個底分,外人睇好易俾勝率呃到,所以我星期5早上就會報一報邊個最大機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞