[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲想問多條問題 6600石 去解分子人定鳳凰女好
用途上分子人實用d,可以防反傷
但火雞女潛力大d,分子人都唔知幾時有skin
火雞女點都人氣高過佢
T2惡煞4500石抵唔抵買?定係黑五會有折
唔值得
又無制服又無覺醒/T3

到出制服嘅時候 到時又有得買
現在買嚟都無用
前面話GBR都打唔到
咁不如用水晶抽卡搞好卡片先
因為兩隻都幫唔到你攞更多資源
開嚟都哂氣 依兩隻暫時都無咩用

就算Jean 未來有新制服同T4
估計都要升T4先有用
到時開咗Jean 不過無料升都係無用
https://www.youtube.com/watch?v=xRX-kUdM1Mg

睇落T4 BW 真係唔錯
而夠打T4 BW 似乎暫時只有T4 Hulk
而Combat Type角色又唔多PVP
似乎T4 BW可以玩好耐
咩CTP?
如果輝煌破壞可唔可以PVE PVP兩邊通殺

想問下呢個有咩用
如果宜加新手入坑係咪好難追進度?每日用好多時間肝?
比你轉icon
頭像
鍾意既話又唔想換其他可以換
其實真係對marvel有愛先玩到落去,因為唔係超重課都幾難追,同如果只係玩pve 慢慢玩都都冇乜所謂
yes, 係極難追進度。就算我已經玩咗五六年,佢依家每個月兩隻t4,我都係追唔到進度。
每日150 SoF
一隻t4坐底5000 屌佢老母netmarble
收個鑽石賬幾千鑽起手定新手重開資源會比較多啲
建議收帳
已經仲要未計其實佢啲t3同埋2.5都係全數資源唔夠。 跟住佢角色咁樣出發,d劇情寶箱碎片只會越嚟越少,所以你係越玩越追唔上。

各位新仔唔好玩任何一款遊戲係你越挽越追唔上進度
直接買個ac 抵過課一大堆金玩
而家新手起手資源嚴重不足

舊時未有ctp reforge / p card crafting仲好啲
而家兩樣都有哂 新手真心追唔到
前幾年回過坑送好多野,宜加好少
原來會一次過出兩本
以前唔同啦
以前p卡同ctp 唔係必需品
回坑送下高T + 月卡角
已經好吸引
果時平民神卡Nebula / Loki
新手勤力啲都濃到

而家入場費 minimum 都要5張p卡同幾件CTP
目前WBL / GBR 都要一定強度入場
卡片唔夠強 又要課金靠ctp 去幫手
冇ctp 又要靠課p卡去幫
新手就一路卡係個死胡同到
變相要課好多先夠起手
所以建議直接買ac 再課小小

代幣中蛋
劇情關又中肥料
成日中埋咁多肥料
希望遲啲可以全部出到輝煌
明明wbl同gbr都有新手同普通場打
未夠料又要貪心走去打T4料
之後屌要課金唔夠打
見到啲假T4打多多10%傷害都夠膽死冇
真係打嚟有咩意義
好彩假T4唔算多,但見過隊長工具人正常假T4打7%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞