[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔該晒巴打
想請教多一樣野
都係為左打WBL,得一粒狂怒CTP
應該比Thena定Loki呢?定係兩個都ok無所謂
Thena
即係PVP卡照精製拎多幾個屬先?
而家啲卡係咁 仲等緊PVE卡洗
不過精製咗好似拆落嚟貴啲?
多謝巴打解答先
我都升緊女武神 升裝升到資源見晒底
sure thanks ching
我都係升緊女武神
搭單問埋
就升完女武神 升完應該就
星爵 im 女武神 第一隊去試Knull
冇貫穿普通增傷試吓
CTP有呢啲 另外仲有3個激動不過要拆
未來應該會買兩個傳說戰鬥ctp selector拎rage
呢啲CTP應該點分配?
唔好意思問咁多
感覺上T2.5好似仲難升
紅碎好慢
反而藍棒WBU出現率都唔低
印象中比棄game前好出咗好多 (19年頭)
唔知關唔關特工等級加果30%事
https://youtu.be/3YW0CTyto1Q

著哂火咁係咪又鳳凰之力?
暫時可以考慮
將再生俾pvp 角
例如哨兵、融合衫gg仔
女武神如果淨係拎嚟做工具人,就俾領悟佢
貪婪唔太熟,但都係pvp 向

其餘ctp 可以儲嚟等多啲資源同方向
先再決定會唔會拎嚟當重鑄材料
thanks ching
thanks ching宜個T2 guide quest都有
Ms marvel係咪裝energy ctp
想打世界王同多瑪
定係佢pvp勁?
清圖好慢 擺3隻80lv落去
https://youtu.be/RnvAIdWrX9I

美術會唔會太靚
快手手唔小心拎左7500 魔方水晶合神盾局檔案個啲野
之前外國班人話有Toxic做新角色 睇嚟係流料
Energy啱用,因為佢都係proc friendly
但如果多老母就需要rage
除非卡片貫穿有一定程度,或者重鑄energy

Pvp 速度角仲係gg 仔、t4 black widow較出色
多謝搵我巴同野牛巴無私賜教
終於打到第一場WBL了
我唔知到底T3 She-Hulk好定猛毒好
She-Hul:多件工具人打WBL同多老母

猛毒:多一件強力打手升上80打WBL同多老母

同埋依家近戰書爆晒唔想嘥
vm有T4同skin, 等埋下星期睇下有無勁好多再算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞