[I/A] Marvel Future Fight [89] 最近好少人 之 等月中T4 Black Widow

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔夠近戰書原本諗住儲夠書就T3黑豹打story刷碎片
套戲都未做完就出
咁似係有啲大更新係後面啵
故事模式啲碎片機率根本係昆人嘅

我連續兩個月12-2有兩個人有T-3/覺醒
即係有75%機率有碎片,即係得25%會唔掉落碎片
但我連續六日乜鳩都冇
機率係25%嘅六次方,即係0.0244%,或者係萬分之二
嚴格嚟講佢每次75, 理論上even佢90%都可以抽一萬次唔中。 bt我都覺得佢失敗機率特別高....
終於T4青龍,覺醒技黑mon 加無得斷,一大敗筆之處。整體表現同暴風女差唔多,wbl 表現唔錯,但打多瑪瑙都係一樣唔太令人滿意。
值唔值得買?
死圖
派遺商店 有張 6500石嘅 冰花雪月P卡,
值唔值得買
https://youtu.be/RoTfvDz9SNc

可以威返次未
我覺得ok, 6500石都未必抽得中你想要嘅卡

雖然冰月我喺P卡幣換都中幾次
6500石拎去抽保底都有一張
好彩啲嘅歐洲人中多幾張都唔出奇
俾我就搏多一兩張喇
當年啱啱出thanos世頭同T2
係靠bw打贏thanos早一個星期可以用
都啱, 呢家有保底又要刷P卡做材料洗屬

舊時未有保底,啱啱出儲卡片收藏效果
差個一兩張真係會喺個派遣商店嘅前身刷想要嘅P卡直買
記得派遣商店嘅前身仲要用錢升lv
想問吓咩係P卡
想問吓GUIDED QUEST 同埋 SELECTOR揀邊d好?
hulk想升到t3 但係未有得打world boss
而家有千一石諗緊買唔買hulk套新uniform
https://21000dollor.com/beginners

其實#1已經有提睇咗依條link先
有齊揀咩角色 同升咩

另外 P卡即係preimum card
有個P字
取得方法只有
1.代幣活動(現在進行中 1個月1次 好重要 一定要做哂)
2. 巨大頭目(每日要打齊10粒) 同 future pass (每次300粒)
3. 課金

因為P卡可以craft獲得貫穿
中期後期 非常重要
而卡片可以改變所有角色
所以一定要優先搞好
見到6500石有保底搞到我都想抽
抽兩下中到gg仔p卡好感動
宜家係咪連80lv IM都不受歡迎?
日日打多瑪都被踢
家下d人想秒過打完
打幾分鐘都唔願
無t4照踢

想行PVE
想問而家係咪精製多啲藍星就貫穿大啲
除左呢個之外 仲有啲咩可以做
卡片效果仲好廢下⋯
但問題係踢我既都冇T4
自己開room囉
你揀返人啦
貫穿最緊要,所以最少每張都三藍星
每次活動都換p卡
如果pve向,loki同熊妹等有pve向卡再換走

可以儲多d神話卡再洗高d品質
搏5以上加靚屬
想問吓而家有大概十零隻T2 可以做d咩
同埋用撚哂堆black anti matter lv 1 點知失敗
邊到有得農
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞