[須彌前傳][異能] 追星者(一)

1001 回覆
123 Like 4 Dislike
聶家十足十個啲垃圾煩膠唔抵得人勁就要搞死人

偏偏又搞唔死又一路嘴超超

幾時一野打撚死晒佢地

世界大把呢啲人

咁小說世界幾時打死佢地

呢種人簡直要虐殺
同感?

逐隻手腳扯出黎再搵人用治癒術吊住條命睇佢係地下爬呀爬

由於楚德同三護法都唔適宜出手,所以呢個時候應該係如妹出去單挑聶家大佬,當然係俾人打到半死。然後就會到王星突然醒左,一醒左見到如妹俾人打到就死,就順手突破埋做高三,之後屌打所謂三大族。

紫蘭見到就濕晒,並向楚德提議學園長之位交俾王星⋯⋯
由於楚德同三護法都唔適宜出手,所以呢個時候應該係如妹出去單挑聶家大佬,當然係俾人打到半死。然後就會到王星突然醒左,一醒左見到如妹俾人打到就死,就順手突破埋做高三,之後屌打所謂三大族。

之後紫蘭唔想出面做王星女人,只好暗地裡做佢SP...

之後紫蘭唔想出面做王星女人,只好暗地裡做佢SP...

點解一定要後宮

校長見到就濕晒,並向王星示愛⋯⋯
我屌
樓上個個見到個名第一個字係「有」,即刻以為黑貓留言,再睇下個留言,咦?黑貓都會講呢啲架咩

再睇多次個名,我屌
聶家十足十個啲垃圾煩膠唔抵得人勁就要搞死人

偏偏又搞唔死又一路嘴超超

幾時一野打撚死晒佢地

世界大把呢啲人

咁小說世界幾時打死佢地

呢種人簡直要虐殺
同感?

挑斷手腿根 自生自滅
係戶外唱歌
幾乎中暑
文呢
新毒留名
係戶外唱歌
幾乎中暑

今日熱到咩咁仲出去唱歌
文呢
新毒留名

你好
追左執劍未
係戶外唱歌
幾乎中暑

今日熱到咩咁仲出去唱歌

出去戶外表演夾band
真心氣都無
幾時有文?
幾時有文?

夜多少少
個人recovering
究竟1001先定100正評先?
幾時有文?

夜多少少

快!!!!!!!!
究竟1001先定100正評先?

當然1001先
幾時有文?

夜多少少

快!!!!!!!!

好辛苦呀
2330左右出文
let the count down begin
第二十六章--楚德殞落

楚德聽後樣子肅穆,道:「聶天沖,別欺人太甚。」

聶天沖右手揚開鐵扇,仰天大笑:「楚院長,你是否年紀太老了?別忘記,這是個以武服人的時代,只要我想,我可以殺人不填命;只要我想,我可以將此處輾成平地。今非昔比,我已克服心魔,實力大增,我只看重你魔法學院院長之名。我問最後一次,你合作與否?」

楚德嘆一口氣,忽然使出三重火矢術擊向二人,大喊:「三護法!聶家公然威脅魔法學院!給我拿下聶天沖和聶天行!」
聶天沖早有準備,以鐵扇運勁輕鬆擋下這招,冷冷大叫:「聶家、郭家、馮家,魔法學院包庇重犯,向魔法學院進攻!討回公道!」

司馬德如與赤松道:「王星交給我,你去幫楚院長。」赤松點頭道謝,便放下王星,衝去幫助楚德。紫蘭和青兒從另一邊趕來,聶天行以魔杖連施水箭術,暫緩紫蘭等人上前。

聶天沖則搶先一步進入房間,以鐵扇猛攻楚德,且釋放陰柔氣勢。楚德雖然年老,但仍有架勢,尚可擋下數招,釋出仁義氣勢抵擋。但經數回合後,再加上聶天行在旁邊不時使出各式魔法,楚德登時處於下風。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞