[須彌前傳][異能] 追星者(一)

1001 回覆
123 Like 4 Dislike
More

遙遠的60正評呀

掛住睇,唔記得俾正評
即俾

多謝你
你個名好正
昔日,王星雖在山林之中行走自如,但亦未敢貿貿然挑戰靈虎群⋯⋯

王星走著走著,見有一小子以力賣藝,賺得盆滿砵滿,那人大聲叫囂:「誰能勝我腕力,可得五十兩,若要參加,只需五兩。」那人個子不高,樣子幼嫩,但體內靈氣十足。有一大漢走前扔下一兩,冷笑一聲,與小子比試腕力。旁人不斷叫囂,大漢原本佔著上風,幾乎壓下小子,但被小子一聲吆喝便被扳倒。大漢猛然一呆,不敢相信此事實,再扔一兩重試,可惜結果也是同樣,那小子似是爆發力極強,令大漢不得不拜服。
昔日,王星雖在山林之中行走自如,但亦未敢貿貿然挑戰靈虎群⋯⋯

王星走著走著,見有一小子以力賣藝,賺得盆滿砵滿,那人大聲叫囂:「誰能勝我腕力,可得五十兩,若要參加,只需五兩。」那人個子不高,樣子幼嫩,但體內靈氣十足。有一大漢走前扔下一兩,冷笑一聲,與小子比試腕力。旁人不斷叫囂,大漢原本佔著上風,幾乎壓下小子,但被小子一聲吆喝便被扳倒。大漢猛然一呆,不敢相信此事實,再扔一兩重試,可惜結果也是同樣,那小子似是爆發力極強,令大漢不得不拜服。

好強的觀察力
我岩岩無聊改左價錢

好強的觀察力
我岩岩無聊改左價錢

上面仲有個「上官」打左做「卡官」

好強的觀察力
我岩岩無聊改左價錢

上面仲有個「上官」打左做「卡官」

多謝冥王絲

感謝

推你
推你

推番你
推你

推番你

咁樣文筆會唔會睇得唔舒服
推你

推番你

OK既
寫到文皺皺搞到好多標點
成個鄺體咁

不過無特別反感
推你

推番你

OK既
寫到文皺皺搞到好多標點
成個鄺體咁

不過無特別反感

鄺體
推你

推番你

Gay
推你

推番你

ok既但我會睇得耐左
推你

推番你

ok既但我會睇得耐左

原來如此

咁都好既
文呢
文呢

夜多少少
十點左右
推你

推番你

ok既但我會睇得耐左

原來如此

咁都好既

古代用返白話文寫先有feel
推你

推番你

ok既但我會睇得耐左

原來如此

咁都好既

古代用返白話文寫先有feel

呢篇當練下支筆
文呢

夜多少少
十點左右

報時 10:07
未有文...
文呢

夜多少少
十點左右

報時 10:07

好耐無報過時

現在報時23:07
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞