萬事得Mazda車主揮手區(17)連登無人揸萬事得

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你下面個1890已經食左入座位裏面
塊surfboard可以打斜擺嘅
Mazda6應該年尾大改款 想買新車嘅可以等下先?
會唔會出呀仲? 如果香港有3.3L d計就好喇
送貨返工都要樣
Mazda 外型同內籠都係頂級以佢個價錢,日本行街車中最有力又鋼水第二好
Honda 啲人on9當自己果架係type r
Toyota 近幾年好樣左好多,GR series 又有誠意
Lexus keep 住係toyota 既貴版
Audi 歐洲品牌入面第二reliable 既車
Bmw 香港人至愛,除左M系冇咩特別
Benz 評價不嬲唔太好
歐洲第一可靠既牌子會係邊個
法拉利
咁你講依個咁唔親民既品牌
實可靠架

Btw, 拉利d車揸夠20年全原裝既話有張證書
Mazda 內籠同色漆都屌打Toyota 同 Honda
請教下車底尾擔係咩
你指舒服係指leg room 定係 架車行車個陣 既舒適度(震唔震個類)
xrx部488一落地就壞個硬頂
冇得比
佢色漆我覺得紅色仲靚過法拉利
第3代 mazda 6 係行車尾multi link, 3 係torsion beam 即所謂一字擔 ,好處係慳位 尾箱可以做大啲 ,結構簡單,輕 慳成本 壞處 操控較差 grip底啲 無咁定 行車無咁舒適
Multi link 好處大致同佢相反 壞處係尾箱細啲 結構複習 重
多謝解答
唔得咩
買部3萬 2010年mazda 6仲驗唔驗清楚好定行得走得算數
驗清楚
想問3代姐係邊款/年份? 雪藏牌黎緊可能會想出部車,想問下
2014-2019頭
上wiki搵Mazda 3就有
車尾會有個skyactiv 章
2014-2019
代號係BM, 2016係facelift 年份
有冇英國巴打揸緊mazda
我真係一部萬事得一部Benz
Audi 二手價歐洲品牌入面第一buyer friendly

部A4 sedan 真心抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞