萬事得Mazda車主揮手區(17)連登無人揸萬事得

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢個AWD 點都好過nissan 同埋honda
同掃把佬果啲就冇得比
inappa先係真皮
放心iplus有唔同嘅野 價單一定有寫
係咪冇人買X偈冇二手盤
行入去同你講訂半年起跳你會唔會等
其實你係平時生活唔如意係網上發洩?人地正正常常討論都要比你鬧,仲要係up得就up,鬧人都比少少point啊大哥,點解LIHKG 成日比人當cls 就係因為你呢類人
一來好少,二來攞得呢個錢買X偈應該無咁快換車如果諗住短時間換嘅就G偈high版算啦
一黎來貨少
二黎呢個價位我都未必會考慮mazda 3
我覺得係定位出事
但冇計 擺落邊部車都出事
擺落6仔 隨時上到40萬
x偈2.0註定失敗
直六就話值得加少少啫
X 2.0 放係mazda 3好似都要30個
30個我又情願買audi a3,一樣咁尻細架,但好力d
要n/a依個價會買camry
X偈high版27萬 比G偈好似貴2萬姐
試新野唔抵玩咩
係接近三十萬太多選擇
要turbo有a3
要名氣會買做promo 既 218i gc
買n/a馬力會係camry

買Mazda3 會係買佢個籠,比美歐洲入門車完全唔輸蝕重有得贏,但x2.0真係太尷尬。
佢賣24-25萬都重有得鬥,賣28-30市場無佢既立足既地方,重會頂死同廠既mazda 6
11月係水你落訂
係 所以幾正都好
都天生唔會賣得太好應該
同價位真係太多太多選擇
今鋪真係加多少少有BBA
講真, 與其入X
不如入G AWD 反而有嘢sell下
甚至乎可以入X HIGH AWD 睇返日本價 應該都做到299k
同級唯一AWD其實幾有睇頭
MX5 黎緊轉電 會唔會賣得仲貴?
要camry寧願買6仔
AT > CVT
唔會呱? mx5今代都已經係上代產物 要玩都玩na 啦
camry 唔係AT 既咩
我記得所有日本牌子既中高tier 既車都唔會用CVT
我都記得camry好似係用at
Accord 中配都係AT
其他國家就唔知
香港皇冠就 8 前速 Direct Shift 無段變速波箱
師兄們 入邊間油 最適合萬記車? 好少人講
我自己入shell
V power? 星期三?
有冇師兄揸緊馬6柴油? 想知好冇坐, 同埋個尾箱如果有小朋友既話夠唔夠使?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞