[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
未得閒搞住
過多一兩日放假研究研究
https://www.hottopic.com/product/our-universe-stranger-things-hellfire-club-raglan-t-shirt/17135635.html

我見呢個網都有
但淨係寄美國
同埋size chart有啲唔清唔楚
呢件吸引啲
btw sperate ways都好撚正
S4預告個時聽 已經覺得
好撚正
巴打是咪夾
Me ok
之前netflix online shop唔係有tee賣咩?
S1既組合同而家有咩分別?
是 暫時搵到三個朋友夾
好多碼斷哂
youtube而家成日推薦eddie d 片係度虐人
佢個髮型先最出戲
多咗Max,但係都昏迷緊

其他啲人想加入結局都係要死
邊到有hellfire T shirt 買 ?
Pull & Bear 咩貨都無
上面有人一齊夾運費買外國pull and bear
屌打港女
佢地D SIZE 勁難睇...
同埋而加都唔知邊間好 都多非官方出晒黎
求推薦
佢地第一次去vecna 果間屋 , vecna 都喺屋企
其實都應該聽到佢地講野
啱啱睇晒,只想講今季啲觸手好淫

遲下會唔會有三級版本
食花生食咗成日網民偏幫Noah多 但其實Doja Cat都奇怪 話搵唔到Joe Ig 但一打佢名已經搵到 仲要開live話Noah係snake
想講Amazon勁多支那製!
見到好似係Amazon同ST聯乘嘅T但得番M, L, XXL
我要買xs 唯有買件美國製老翻
真 成件事勁random到底係咪玩緊 已經成功變熱門話題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞