[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
ET wants to go home
特登走去twitter 睇下班人點解癲法
仲見到有quinnies selfie day
佢地癲得好勻循
日日係度示愛
selfie 同中意Joe Quinn都冇關係
好多都好細𡃁個emo樣
我見nbc.com好似有live
未試過
好多都好7
跟住今日係咩quinn nation selfie day然後佢地po自己個樣出黎
有啲都真係幾靚女
但有啲就…
靚都死
剛剛見到有個po係影joe 加拿大
佢地:
Cls
sorry
我又睇唔到
係咪佢同"女性友人"行街?
Del咗!
其實我幾想睇
https://instagram.com/alicia.davis?igshid=YmMyMTA2M2Y=
聽聞呢位係女主角
好靚女
就算係老婆又點
係人都會有自己嘅生活架啦
岩啊
最好係老婆啦等佢地死心
模特兒vibe
真識食
Twitter fandom都已經夠toxic
Tiktok fandom仲痴線
其實好想咁講班鬼妹fans咁講但驚比人圍屌
冇計woke文化 自己feeling大過天
通常有pronoun係profile特別惡
tik tok幾時死
次次見親都係2, 3次創作
最原創就係果d 白痴challenge
咁快起到底
段片就係兩條友邊行街邊傾計
手仔都無拖過
又無咀咀 班老母粉/女友粉好L煩
Joe仔拍拖結婚生仔都唔關佢地事喇

第日要拍床上戲班友咪又cls
佢地真係好醜都讚靚 搞唔掂
同埋佢地好興啲咩thirst tweets勁癲囉
姐係對男人就得 但對女人講就會話性騷擾
啲男星又要好似唔care咁 但講真點會唔care
如果我比個幾百磅肥婆咁講會有心理陰影
但我估唔到joe仔笑其他accent竟然冇人feel offended
班友講到JOE 係LOVE OF MY LIFE
咪又係電視見到人靚仔鏡頭先中意人
又唔知人現實性格好心啦
Joe仔而家應該好大壓力
好似話duffer brothers confirm咗係基?
換轉係millie bobby brown笑應該會出事
thirst tweet?
感覺女性騷擾上黎癲好多
唔洗驚比人cancel所以冇filter
noah 講咗佢係gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞