[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
https://youtu.be/DFjHhWQDRJY

原來佢咁感性
唔好畀佢停
早幾日俾工作人員屌鳩佢,佢好慘
有冇片
要2024...駛唔駛等咁耐

只係有一堆人係Twitter傳話joe同個小朋友fist bump之後就比工作人員叫佢唔可以有身體接觸唔可以傾計之類
個日碌Twitter都有好幾個人咁講
傳傳下就傳到好大單 同埋啲人話個日冇lunch break比joe
呢兩日都有條片影到joe老豆疑似問佢you okay? 跟住佢拎拎頭咁
同埋啲fans同佢影相個陣個flow超快 好似趕佢影完咁
如果要片嘅我試下搵唔搵得番
但london comic con係仆街嘅 佢地超賣咗joe嘅簽名然後好多人都冇而家嘈要退錢
Btw有兩條早洩bb嘅podcast interview
大家快啲聽啦

呢個recover正撚到
wa diuJoe真係太nice咁畀人抽水法
佢突然紅到咁應該幾難適應
留名
所以先會聽到fans段說話喊
佢真係爆紅 所有嘢好突然
S5都幾肯定mike will 擔番大旗
How it start how it ends
佢似真係ACTOR果D 演員
英國好多呢D
希望佢唔好咩戲都接
佢大學係讀戲劇
睇佢維基覺得佢/佢agent都幾識揀角色
感覺唔似咩戲都接
佢而家都係拍緊套英國獨立小品電影
不過好似接親啲角色都癲癲地
佢份人咁鳩 演癲佬一流
點解你可以咁快起到早洩底
認真討論

如何自拍又做到eddie個腦魔表情
希望啦
個陣一睇完即時google呢條友
然後成日刨Twitter
啲鬼妹收風超快
我都有份tag eddiemunsondeservebetter
最正佢連twitter ig都冇勁pure
S4隻怪除咗賣核突之外就一無是處

係咁殺人完全無動機

同我睇異形有乜分別
其實無論係書好戲好劇都好,每個人睇到既野都唔同
認真答

如果你有Eddie 咁靚仔就影到
Ig有呀
不過係佢朋友run
我都覺呀
佢話覺得social media降低語言能力
咁佢都講得幾啱嘅
Twitter係好toxic架
所以唔好畀佢接近social media
仲有doja cat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞