[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
一個星期睇晒4個seasons,想問下最後起Nina度軍隊入侵果陣,11唔救埋博士掉低佢自己走?博士最後點呀?
下季會講啦 owens應該未死
有無人覺得11同Will真實中有扑過野?佢地平時咁frd攬頭攬頸咁
今集有keeps the door open 3 inches
扑左啦
Millie Bobby Brown真人應該幾淫 換左n手男友
覺得will本人都似gay
鬼佬咁open 呢d小事
大家覺得咁多集入面,邊度最感人?

我覺得係Hopper: for the sake of your poor old dad, keep the door open 3 inches
呃眼淚
Dustin同Eddie阿叔講Eddie係英雄 到最後一刻都仲做緊自己
呢幕兩個都好戲
專登搵咗嚟聽 想像唔到佢會答首咁嘅歌
仲過份過Jamie playful啲個答案(Miley cyrus嘅party in the U.S.A.)

(btw Jamie話認真答係Placebo cover版嘅Running up that hill
Placebo喺twitter有回應
S3 el讀hopper封信
S4 max讀比billy封信 仲有eddie死個幕!!!
Jamie真係好似少女

早洩首歌我第一次聽心諗乜撚嘢歌黎
佢一開始唔係答呢首架!
唔知做乜之後改口轉咗呢首然後答親都係呢首
(unpopular opinion)
呢個位講得好唔自然,
佢死過翻生之後突然出現仲邊得閒理3 inches

我覺得果幕唔洗講到出口
個鏡頭已經話咗你知11 有繼續做3 inches
講到出黎有點濫
上季讀信真係感動但今季睇呢幕冇感覺
佢驚有d人無太睇細節 特登講出黎
S4 max 斷手斷腳話唔想死個幕
Dustin 抱住eddie 臨死講遺言個幕
終於睇曬(雖然慢左少少)
艾迪最尾彈電結個到好撚型
Max第一次俾Vecna捉住,朋友播Kate Bush召喚佢,佢不顧一切奮力跑返去嗰吓,雞皮都起埋。
Hopper喺俄羅斯為咗丁咁多希望見返阿Joyce吃盡苦頭,而阿Joyce亦同樣喺勝算唔知有冇千之一嘅情況下堅持救Hopper,嗰種到死都唔放棄嘅精神又係好感動。
岩岩追完 eddie
https://youtu.be/n2aXSpp-TXY
呢個interview佢好靚仔好cute
想請問仲有邊度有扭蛋
咩黎?
大個脫左頸粒墨?

Uma Thurman?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞