[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
呢排先係度睇返訪問片
唔知有冇人睇過呢段
Joe quinn 想撚狗但無狗埋佢身個樣得意到

https://youtu.be/_45zjnjrFOA
唔玩social media 既男人加哂分

你岩
但我唔信你地拎完件Hellfire tee你地唔會做呢個表情

好99
希望joe quinn 可以有排紅
下面個留言
Joseph=Eddie
Puppies=People of Hawkins
欣賞你highlight返:仲有doja cat

Btw呢個post而家真係入親嚟都講緊Joe
佢TWITTER 個HANDLE 叫im better than you
再碌入去睇下佢D PO

真係唔可以比Joe仔見到佢
真死啦
吐曬血又講埋遺言
eddie未出到戲
佢以前係有Twitter
不過用用下冇用
我都覺得勁toxic同埋睇完個腦好空洞
而家佢啲fans係度追擊緊Chrissy個演員
勁無聊
我係狗一定會
點解追擊chrissy個演員
終於有時間追返第4季…. 今季悶到有幾集飛住睇
Doja份人本身都奇奇怪怪
唔覺得早洩會ok佢
嗰陣仲係蘇聯
其實佢搵Joe咩企圖?
想溝人?
其實原因勁弱智
Chrissy個演員就好鍾意eddie chrissy呢對cp啦
佢係social media都會repost fan art
然後eddie fans就話咩eddie係成年 chrissy係未成年
話個演員好奇怪
其實佢唔理班人就得但佢又好好笑會應班人同block佢地
非常之無聊嘅drama
都唔出奇
但而家早洩應該比佢嚇走
要多謝noah 手賤post段對話出離比公眾睇
條女似係想食joe仔
https://twitter.com/munsonmanic/status/1547993917529894924?s=21&t=YiKZwRsQTlkfeG_m3Ppx4g
Joe仔介紹自己嘅vecna song然後比Jamie恥笑
Btw首歌叫up and down by venga boy
首歌其實勁鳩 難怪jamie恥笑
有陣時d歌冇佢d rap
仲好聽
特別cardi B 可以食撚屎
一隻好聽既歌 比佢搞撚到屎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞