[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
應該唔會
似係專登搵
但robin les得唔似其他荷里活式咁核突
反而都幾接受到
都有好多18+ fanart
之前有個talk show請演loki個演員上去
比咗幅loki嘅fanart佢睇
佢勁無奈
Jamie現實有冇女
好多quinn nation國民都有po韓星野
佢地d 口味都幾闊下
咁呢個同thirst tweet有d 唔同
bl 搞都係搞佢個角色
thirst tweet 係直頭話我想搞你
其實都唔止quinn nation
的確多鬼妹留意kpop
但多數年紀偏細

joe仔對波仔
不可以色色
好癲 fanart上升至真人
noah真人係咪gay
點解lily collins紅到但唔係紅佢
利申我冇睇佢套野
有睇套戲記得結局話佢地係兩兄妹
票房差到無下集,劇集版都爛尾腰斬
紅唔紅呢樣野真係講命同timing
今次做到001/Henry/vecna 終於紅到
每日化7.5個鐘妝真係好respect
其實佢唔係唔紅
講人氣我覺得佢高過lily colins
但感覺jamie係比較focus係音樂
所以比較少係銀幕見到佢
點解啲人可以咁癲搵到咁多joe仔舊相

btw好qq
我有睇移動迷宮分歧飢餓遊戲冇睇呢套
同twilight

抵佢紅
佢幾有氣質好多角色岩做
cls佢比好友出賣?
facebook?
想拎返屋企養
現任Jess Moloney同Jamie都幾sweet的 ig story都會post對方
真咩 唔係一直都霉霉地咩
再加上本人又focus 音樂多 & 成日有啲好機會開咗個靚頭 但又種種原因發唔到圍

Lily Collins ig followers成26.9M的
Jamie喺stranger things前係得7x定8x k到 係最近先勁短時間升到而家4.8M
是但search個stranger things演員都多佢一截
佢喺mortal instruments city of bones其實做得好好
我當年都係呢套先一嘢鐘意咗佢 早排睇完stranger things仲想再睇佢 搵返嚟睇 都仲覺得好型

睇youtube/twitter啲人明明好多都話佢比劇版更似Jace Wayland

當然嚟到今次001/Henry/Vecna又再另一層次啦
剩係日化7.5個鐘妝+聲演埋都已經不得了
勁可愛
細細個就咁鬼馬
成日覺得佢係唔志在拍戲咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞