[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike

反tribute!
導演兄弟話本身寫max完全死左
之後先改佢變植物人
仲話佢變植物人對s5好重要
啱啱聽咗下Maya Hawke (Robin個演員) 嘅歌
都唔錯

點解stranger things劇組演員個個都咁talented
咁多個識樂器/有自己band/有出歌
致敬完人佢致敬番你成件事好stranger
係影視方面唔紅
除咗11
Stranger things應該都多多少少都令佢地多咗人識(?

好似JCB咁 我follow咗佢ig同twitter好多年 早兩個月佢ig都仲是7x定8x k followers到
而家4.2M了
對比起其他細路,佢出咗咁多年 Followers算少 但對比佢本身 算一下子升咗幾倍了
見佢spotify listeners都多咗
咁你咪開心到癲?你事前知唔知有佢做?

最想睇嘅steve得一套free guy
nancy先奇怪, 戲外好似失咗蹤咁
希望joseph quinn呢次爆紅
我係6月偶然間睇到S1 睇睇下又幾好睇 就睇落去
睇到S3後期先知S4有佢 但初以為又行行企企
後尾先知咁重要

Nancy個ig好靜 最新個post係21年尾

睇Eddie啲片見到係咁見到Joseph Quinn
佢同JCB啲互動
好彩改左
俾Joe keery嚇親,佢隊band(djo)啲歌又真係幾好聽,首首都好正
好鍾意st 知jcb有份拍真係好開心 因為佢一直都霉霉地咁
嗰陣嘅角色介紹話佢係精神病院一個好友善嘅看護已經覺得勁sus 有預感佢係反派之一黎
點知佢直接係預告入面隻boss
佢唔做boss邊個做
我完全當佢係grindlewald嚟睇
又搞阿will
Will 仔
https://youtu.be/A76BrvVARBw
痴線Joseph Quinn好戲到震
係mike 199倍咁上下
做開cd rom
呢排ig 碌開睇joseph quinn 見到早期拍片好99要開心些牙下

https://www.instagram.com/reel/CfqtZKXD2MG/?igshid=MDJmNzVkMjY=
發覺佢戲路幾廣
但佢啲角色9成sad end
ST討論PO變咗Joseph Quinn影迷會
ps得咁差
呢啲是咪變咗做早洩嘅fans page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞