[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇人翻睇呢度覺得呢下個聲效勁得意
有冇話預計s5要等幾耐我想我呀max快d醒
冇留意
其實發生咩事?
邊個係doja cat?
腳趾餅
Jonathan 條線可有可無,仲廢過 Argyle
劇透注意
S1 都係Mike Dustin Lucas+Eleven去揾Will
之後加入啲新角後開始分散左
Noah冇問過人就post張對話圖 之後比Doja cat話
比人插? 講咗咩
Doja cat dm Noah話想識Joseph 又話唔知佢ig名
Post左出黎之後Doja cat喺live到話Noah係dumb kid同snake 冇理過佢privacy喎
咁人地真係kid
share 人對話成日做
劇透加密:
https://youtu.be/IlKqy1xnbr4

Youtube睇完呢條behind the scene嘅mix
幾有趣
終於睇完,喊到痴線
最尾el搵唔到max嘅靈魂其實係咪max已經死咗只係el梗整返跳佢個心,希望唔會死
下季應該will做主
想買,係咪要去美國啲網買
希望Vecna只係困住靈魂
搞掂咗Vecna之後Max個靈魂可以返返去身體到
死咗1 min破咗結界
11再復活佢
https://youtu.be/nnKCxKgzMWU
原來Finn 仔有隊band
只要現實世界個個位著過燈,係upside down就會留低啲particles,掂啲particles就會同現實世界聯繫到呢樣野唔關copy成個世界過去事

如果唔係呢季佢地就用唔到燈黎同大家聯繫啦

同埋upside down係聽到現實世界嘅聲,你當will估中曬啲字母嘅排位,咁岩敲得中啦
呢隊舊架喇 19年尾散咗了
佢同個鼓佬form咗新group, 而家叫The Aubreys
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞