[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
原來都幾多細節自己miss咗
Eleven最尾喺房轉樽搵唔到max(佢同Max之前會咁樣去偷睇其他人做緊啲乜)
另外佢間房由始至終都有keep 3 inches open
見到呢張gif都想喊 will
太多人憎籃球撚 佢入團應該好多人接受唔到
見親Mike都覺得好出戲

Will都好戲過佢

細個就賣得意姐,大個比番啲演技丫
我諗兩part中間隔咗一個月就要睇大家啲反應,再決定用邊個結局,應該有一個係佢冇死
諗到都feel到好嘈
佢同個黑人隊友游水追Eddie嗰陣 個隊友俾Vecna殺死,其實劇情上寫佢嗰陣相信Eddie得唔得?
信佢先唔合理,今次仲要在場斷正
回不去了,我會忍唔住笑

純粹覺得eddie自己都嚇都跌咗落船 個反應同隊長幾乎一樣
其實logic 上係唔合情理
你施法都要有個過程
力架無端端升起
Eddie 仲係驚慌mode
不過籃波隊長先入為主

https://youtube.com/shorts/Y4MO-mYSw14?feature=share
踎低同小朋友講笑話1仔其實都係babysitter黎
https://youtu.be/QvPTN6ZrALg

睇番s3最後Billy lee段再睇番E4好感觸
全部野有晒關聯lee下好神
我覺得Will b細個嘅冬菇頭幾可愛
S3最鍾意嘅sceneBilly一隻眼流住眼淚真係
🎶It’s been Vecna all along🎶
Joyce定Jonathan幫佢剪
果滴眼淚真係痴撚線啲演技顛到
We are going to end everyone
btw佢flirt Mike老母都好撚好笑
1仔好嘢嚟
Will仔 S1 S2都仲菇得好得意
S3開始 S4直情
雖然好似講咗S5都仲要繼續菇
但完場前可否放過佢個頭
明明佢其他髮型幾靚仔
如果eddie識咁做
你未落水已經扭死你啦
會唔會咁近先出

正常人睇會發現唔妥
可惜條友衝動
https://twitter.com/sfchronicle/status/1544425893904363522
“Master of Puppets” just hit No. 1 on the iTunes rock chart, some 36 years after it was originally released.

又黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞