[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(5)

930 回覆
14 Like 0 Dislike
煲完4季,第一季好似最好睇
睇harry potter 7先識佢
剩係覺得好靚仔
前排睇魔街理髮師原來都有jcb
jamie!
1 4公認好睇 2,3反而好多負皮
我麻麻地S2但S3我覺得正
mortal instruments city of bones
一睇個名就知爛片

哈7佢出咁少你都識到佢?
做grindelwald 喎 後生嫩口又靚仔梗係要search喇
唔記得同期定後期係Twilight先見到佢做長老

GGAD世一
Cut左套怪獸班老野出ggad外傳好過
https://youtu.be/kF6_1zp3z7c

Joe仔: i don’t know i don’t know i don’t know
根L本fantastic beasts 應該一集完
之後再拍GGAD外傳由少年時代講起
搞乜今日咁勤力
用vpn/等人搬去yt
雖然我愛joe joe但唔會為咗佢down tiktok

本身小說嚟 嗰期又勁多神話/魔幻戲
有至於咁差到「一睇名就知爛咩」...
我都想睇GGAD外傳

佢其實係咪整過啲牙
早排都睇咗sweeney todd 見佢嗰陣啲牙好似同而家唔同
咁你推唔推薦?
佢係咪percy jackson果期?
check番joe keery twitter
佢上個po係2020
兩個joe都唔玩social media
https://lih.kg/xsPRBrX
你回緊條thread咪就係我話好睇、Jamie做得好,同打返戲名出嚟
你一嚟就話爛片
係percy jackson sea of monsters同期
都係2013年8月
唔好意思
對呢個題材印象唔係好好
可以拍劇
咁仔細留意棚牙
可能整過掛
岩呀
等twitter/ig cap片算
純討論如果Jamie做GG你會揀邊個做鄧不利多?(唔準揀joe quinn)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞