最近睇緊邊套韓劇? (41)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
想超重甜就金秘書
想普通甜就夏天
好似冇咁靚
非常律師好有驚喜,黑馬劇
link呢套睇到後面覺得女主好廢,同有少少拖戲想棄
睇左未生未?
未 正野? (仲以為你問我睇過佢未生b之前未)
想問下卞赫係咪算唔出名既劇?
見冇乜人討論 但我覺得好撚好睇
未生係正野黎
你有冇睇過其他韓劇?
好 睇下先 不過neflix冇
冇睇過卞赫係第一套
未生Netflix有
再舊n年前 dream high 2
佢果時肥妹嚟, 不過套劇好爛下
呢套幾悶
美男堂個飯店理事都係癲婆黎 好好笑
卞赫套劇麻麻,男主角色好煩

鍾意姜索拉可以睇埋佢同柳演碩合作果套「心情好又暖」,靚仔靚女,加濟州靚景美食,夏天冇腦式煲劇一流
如果宜家想睇返呢?好似所有正途方法都無⋯
thanks 原來Misaeng 後面仲有D字
卞赫其實睇兩睇都係大路野 不過估唔到咁好睇
以前睇開美劇
第一次睇韓劇 卞赫 覺得好睇過勁多美劇D大路劇
我覺得兩個男主角都唔多識做戲咁
崔始源 同 孔明係咪都唔係好紅?
始源 sj 啵以前既男子天團嚟
孔明都紅呀, 不過都係做男2多
始源依家仲紅? 我見好似咩隻狗咬死人
跟住支持美國又比大陸狗封殺
呢套好勁抽成廿成點收視,其他好多單位數
開左套從零開始愛上你
唔好
題材太小眾,而且一開頭啲剪接混亂趕客,依家啲劇情順返好多,但太黑暗同啲時間太夜
因為阿文仍然睇緊,佢同珍九真係盡哂力做足本份
你想女主有幾勁
唔係
週末劇依個收視叫做差
Kbs週末劇一向都係咁
呢套收視算差
上一套《紳士與小姐》去到廿幾集已經有三十幾點收視
而家呢套都仲係二字頭

收視較高嗰幾集都係講男三女三(即係男主細佬以及yuna)
最近幾集講Yuna 向男主細佬分手後,各自生活,女方一方面應付考試,男方打工還債(分手原因係佢闖禍)。同時女主細佬對yuna 有意
至於男主同女主方面,女主老母唔鍾意男主,因為女主老母非常介意男主老豆係養子身份,對於女主老母都係養女嘅身份,覺得咁係對佢一種恥辱。
至於男二女二方面,男二終於帶女二見家長,但係對於三兄弟老母嚟講,一來自從細佬闖禍後,對yuna 印象大減,二來對女二嘅印象都唔係幾好,覺得佢份人神經質(第一次相遇時兩人喺升降機內,女二突然大叫嚇親佢),所以對女二應該會比yuna 一樣咁差。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞