最近睇緊邊套韓劇? (41)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
畀強國人發現嘛
估唔到朴敍俊鍾意嘅女係呢類型
https://youtu.be/cDUXvBOQAbY
原來佢鍾意呢種類型
如果係百想嘅話爆唔爆我諗影響應該唔大
最重要係牙斌呢個角色設定有加成
成日覺得百想d評委對d心理特殊嘅角色有加分
唔理有無獎 已經贏盡口碑 身價升賠
阿斌準備定拎獎
雖然依家講都言之過早
但要有呢套一致好評 咁樣大爆法嘅女主好難搵
都幾感覺下年百想都坐定粒六
如果係百想嘅話爆唔爆我諗影響應該唔大
最重要係牙斌呢個角色設定有加成
成日覺得百想d評委對d心理特殊嘅角色有加分
唔理有無獎 已經贏盡口碑 身價升倍
金多美 金高銀 李世榮 金世正 IU等等
都算近年既
同埋金泰梨
咁又唔係咁講 冇獎你紅左都比人標籤做韓流明星
有個獎旁身d同行都睇高你一格
獎係bonus黎姐
有咩重要得過人氣
好似香港金像獎咁 你估拎完就真係升價咩
下 係韓國黎講獎真係可以升價架喎 你睇下李俊昊上you quiz講一拎完視帝就收到100+劇本咨詢
你覺得佢拎唔到視帝就無劇本咩
你講到咁都冇討論價值 you quiz佢訪問都講到明係拎完視帝之後急升
百賞視帝唔同cctvb視帝
Cctvb嘅視帝只係沽名釣譽
百賞視帝係業界肯定
攞到嘅話,攞好劇本嘅機會多好多
人氣過咗就無
獎項係一個肯定,對將來轉去電影圈有好大幫助
就算係最普通嘅電視台新人獎,攞到嘅話都可以獲得唔少演出機會
冇提名冇攞獎嘅話,條路就難行好多
劇本唔係人哋俾你,而係你去面試求劇本
唔係呀,佢係衣袖播緊至播完後,已經收到好多劇本,年頭都有報道(如下)話佢身價暴漲,好多劇本搵佢..…咁5月拎埋百想後一定仲多,所以加埋過百

李俊昊憑藉《衣袖紅鑲邊》晉升「A級男演員」!劇本接到手軟,片酬狂漲至上億
https://thekdaily.com/article/161596/%E6%9D%8E%E4%BF%8A%E6%98%8A-%E8%A1%A3%E8%A2%96%E7%B4%85%E9%91%B2%E9%82%8A-%E8%BA%AB%E5%83%B9-%E7%89%87%E9%85%AC
韓國真係會升價
劉亞仁都話拎完影帝
終於有過百億大製作搵上門擔正
百想真係有用
同朴敏英完全兩種style小造作
早幾年直情吹到話佢地要結婚
不過單新聞俾人壓咗落黎
因為朴敏英以前同李敏鎬嗰陣俾人鬧到傻
所以朴敍俊想保護佢
佢地拍金秘書果陣好曖昧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞