最近睇緊邊套韓劇? (41)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
【專題新聞】奇怪的律師禹英雨 不是偶然,朴恩斌的青春24年1⃣️
最近憑借著《奇怪的律師禹英雨》的熱播,飾演禹英雨的朴恩斌的魅力備受關注。朴恩斌細膩演繹自閉症譜系的律師,現實又惹人喜愛。觀眾紛紛表示“很可愛”“看著心情好好”。
延續電影《證人》的世界觀的文智媛編劇,《浪漫醫生金師傅》的劉仁植導演風格細膩,只要演員演好舞台就齊活了。朴恩斌在這個舞台上盡善盡美,完成任務。
...。
朴恩斌的青春24年好似係金惠秀講
https://twitter.com/kdrama_menfess/status/1547485647048388608

原來係repost sor

但想知個故事線仲可以點寫 尤其權鬥嗰part
再推多個幕後boss咪得
希望第一季啲主角s會客串
佢終於都爆
Run on 滅亡都係透明人咁
第二季尾都預告佢哋第三季嘅對手係政府,朴仁國講的
我之前仲擔心會無李聖經,心諗無佢的話,得返安孝燮點寫條愛情線,配過第二個比佢又無可能,都好奇佢哋條愛情線點寫,佢哋個final boss 應該係恩彩一家,佢哋應該憎死宇鎮
呀梨
金師傅好似安安同李聖經都繼續拍
咁玩法...會唔會變成「唔搞笑嘅Doctor X」?
有機雙位數
好大機會
美男堂都上到香港第四
之前都係9~10
或者冇入榜
繼續拍係好 但又會有另一個問題 兩季條主線都係主角成長 唔換新人就少咗呢個特性
咁陶院長應該會去咗做政府官員
美男堂真心好睇 不過收視跌
ENA水木劇 奇怪的律師禹英雨 第6集全國收視率9.569%,刷新自身最高收視記錄。

ENA《奇怪的律師禹英雨》收視率推移:
01 0.948%
02 1.805%
03 4.032%
04 5.190%
05 9.138%
06 9.569%🔺️最高
破唔到10
唔好啦……
下個禮拜就破啦
我反而唔係咁睇耶…… 如果第三季又延續金師傅帶新人成長呢點,咪三季重覆又重覆囉?其實宇鎮恩彩已經充滿東柱書靜影子,第三季都係咁的話,怕觀眾會睇厭
我比較好奇原班人馬延續落去的話,編劇會點講故仔,睇返啲舊新聞,當初開第二季時係諗住原班人馬,但柳演錫徐玄振辭演,如果佢哋當初會拍第二季的話,咁個故仔係咪就係宜家第三季個雛形呢?
冇人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞