我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 26 )

1001 回覆
6 Like 20 Dislike
普通雙風扇3060通常都得,如果轉3060既話火牛可以落埋550w,再平多小小,或者轉砌deskmeet b660你話168mm都得,不過佢係右邊有個出風位,唔知你個位兩塊板夾住會唔會block咗個散熱

1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,450

2 x ADATA XPG GAMMIX D20 (1 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$440

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 (現貨)
價錢:$769

1 x ASUS Dual GeForce RTX™ 3060 OC Edition 12GB GDDR6 V2 LHR版本 (可單買或砌機)
價錢:$3,399

1 x ASRock DeskMeet B660 Mini-ITX Platform
價錢:$1,960

1 x Microsoft Windows 10 Home 64 Bit 中文繁體版 OEM
價錢:$989

1 x ASRock Deskmeet Intel® AX210 Wi-Fi Kit
價錢:$150

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,237
https://www.faroll.com/customize#Mzc3OCwzODUyLDM4NTIsMzk5MCw0OTEwLDU0MzgsNTQzOSw3ODA
你試下Whatsapp佢問,我試過問報價,無貨/無做果隻改你List照報價,改過List唔同你講仲有之前有巴打係佢地度買散件自己砌,拎返話Pack好晒喇喎,無Check貨返到去開箱,塊底板CPU位淆針
想問悠二巴 3080Ti個價係咪仲會keep 住而家咁樣 定遲啲會有機會跌 7月底至8月中 唔該
想問而家amd粒內置gpu大約等於咩卡?打機1080 60p出唔出到?
啱先睇完評測原來arctic 50太大會頂住ram位,裝唔到rgb嘅ram
用deepcool AS500 rgb係咪都夠壓12700?呢隻叫有燈又唔係遮到ram位,係唔知力度夠唔夠 thank you
啱先睇完評測原來arctic 50太大會頂住ram位,裝唔到rgb嘅ram
用deepcool AS500 plus rgb係咪都夠壓12700?呢隻叫有燈又唔係遮到ram位,係唔知力度夠唔夠 thank you
油耳有無新消息
可以.搵我客服夾就得
有.8月頭會有

係全港第一批
deepcool支共野黎

一係買返u12s算啦
唔高畫質都得

高畫質就真係唔得
7月底8月中應該會再降.3080 ti的話
價錢方面有無消息
有.860蚊
各位早晨
有機會$6500出到3080TI?
呢兩日我都唔起公司.不過都會上黎覆下問題.同埋晏少少都會Post下電腦
唔敢講
透唔透露得係邊隻3080ti會跌價
你入悠二po 問呢個問題
99% gigabyte
油二巴想問大概幾時得 可以送貨
未必
All
呢個介唔介意問客服

訂單我而家check 唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞