我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 26 )

1001 回覆
6 Like 20 Dislike
hi 悠老闆
我19年係你到砌過部機 display係5700xt 牛用緊650w
想upgrade下張卡 但唔想換過隻牛 太麻煩
3080 650w推唔推到?唔得既話有冇邊張卡推介?

順便問多樣 一樣係你地到買既一體水nzxt x72 個泵盞燈壞左 唔記得過左保未我應該搵代理定搵你地整?
你試下搵d二手板算啦

應該d 二手網有的
冇咩問題
2.0入面再細分既個d版本

多謝支持
而家打電話?
whatsapp就可以.你send多次條片俾我睇睇.係你個個打開網頁黑Mon個個
有冇成個電腦既spec睇睇

應該係6年保.未過的

你電腦係我地砌.搵左我地先

唔該哂
唔記得講自己之後加多左隻m.2 970 evo plus 1tb
650w就真係好勉強.3080的話
主要睇返火牛.不過而家d火牛好多都支援哂全球各區既電壓.不過你循例都要再check多次

你有冇話想砌咩機?
我冇收舊件換新件

你呢個.理論上換塊b450就得

但係.其實都好耐.我建議你換埋粒cpu
thanks

我果隻牛係全模組
咁想問下如果真係要換牛 洗唔洗換埋d線?就咁抆哂出黎換隻新牛入去得唔得?
itx,玩3a單機,1080p,唔要玻璃側透,7、8k砌唔砌到?
要換返同系列火牛

插頭唔一樣的話

即係你gf1 650w的話.最好換返gf1 850w

咁就唔可以唔使理d線.直接換牛就得
最好咁樣
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨 (現貨)
價錢:$1,380

1 x ASRock B660M-ITX/ac DDR4 Mini-ITX
價錢:$999

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 (現貨)
價錢:$769

1 x (6月優惠)Gigabyte GeForce RTX™ 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$3,990

1 x (優惠)FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Sharkoon 小悍將 SHARK ZONE C10 Mini-ITX (雙風扇版本)
價錢:$359

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,656
https://www.faroll.com/customize#MzMzLDM3NzgsMzgyNCwzODUzLDQ5NjEsNTE5NSw1Mzc0
唔該哂老闆收工即刻望下先
7月1係咪開 想拎件上門
我唔開

紅日唔開
好大呀

不過要換埋h610 /b660板
姐星期六先開??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞