我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 26 )

1001 回覆
6 Like 20 Dislike
想問下3080/90仲有冇turbo版
Msi 中階版我覺得無大問題
HI悠二想問吓條list仲有冇得執平啲啲

1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,490

1 x MSI MAG B660M MORTAR DDR4
價錢:$1,329

1 x [優惠]KLEVV Cras X RGB Series 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$999

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 (現貨)
價錢:$769

1 x ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR (可單買或砌機)
價錢:$6,499

1 x (優惠)配ASUS 3070Ti或以上顯示卡 FSP Hydro G Pro系列火牛減$200
價錢:-$200

1 x Antec High Current Gamer Gold Series HCG 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$799

1 x MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - White
價錢:$469

1 x Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB CPU Cooler
價錢:$199

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $12,433
https://www.faroll.com/customize#MjA3NiwzNzI3LDM3NzgsNDg5Niw0OTEwLDQ5NTEsNTI1Niw1MjY2LDU0MzI
你又唔係fsp火牛 邊有得減200
del錯火牛 自膠
想買toshiba hdd 但寫住缺貨,咁係要等幾耐 定等貨無期
其實除左3tb.其他都有

3tb真係應該唔會有
不過我都幾建議你用FSP火牛.穩定過antec.而且你配埋個優惠.減多200.點都好過antec
冇了
3060 gaming z 有呀
我地都問緊MSI
550W好勉強.有冇話邊隻550W

如果品質OK既.3070都得.3080就真係唔好了
都係答你等bios 更新啦
今批7月中

但今批返得好少.俾客訂哂了
我有份訂 等你好消息
又廷遲左
今批7月中

但今批返得好少.俾客訂哂了
又延遲左
係呀.本身7月頭.而家要月中後
就係打算買3tb 廠唔再出?
冇架啦
老細,3080ti係咪仲會回落
等緊呢張 定係索性等埋40出好(究竟幾時出?)
40系好大機會delay

3080 ti會回.但未有咁快
隔離班人仲話9月出40系

都唔知啲消息邊度聽返黎
油耳可唔可以幫手穩埋pop xl air條link,真係穩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞