我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 26 )

1001 回覆
6 Like 20 Dislike
要另加 80蚊
一齊等
想問依家用緊i7 9700
我洗唔洗升到去i5 12400住?
想問如果仲係備貨中係咪要第六個或者再多啲嘅工作天先會送到?定係會七點鐘之前再出多批
七月一冇送貨
轉左出貨應該好大機會今日有啦,今日封咗好多條主要幹道可能要耐少少掛
我仲備緊貨咋特登time leave返嚟接老婆點知含晒
我散件所以快
而家都仲備貨就要等71後了
今日周圍塞 等星期六啦
我明呀
但係keep住有人轉緊出貨中自己就要等一個禮拜
仲諗住可以happy weekend但而家molamola
等到部機嚟到又可以準備返工
仲要捱多兩日淨係得手機嘅生活
岩岩買左個新HDD
但啲配件俾我掉曬
唔裝HDD架有冇問題架
用緊P600S
同埋條SATA電源線我見佢有個頭未用
我插埋黎用有冇問題
唔裝HDD架你過兩日可以買過隻新
好似又有道理
想問下如果塊板冇哂位插 m.2 ssd,係咪買多隻普通ssd比較好?有冇邊一隻推薦
都唔貴,麻煩晒悠二
咁如果之後落單要點講
另加線材?定會放返落系統自加
等埋你改價先落單
600~800有咩機箱推薦
單 No.220625000037722
想知幾時會收到退款
budget 10000,咁樣砌有冇問題

1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨 (現貨)
價錢:$1,380

1 x ASUS PRIME B660M-A DDR4 Micro-ATX
價錢:$940

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$999

1 x Samsung 980 Pro Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$980

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 Ti V2 OC 8GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$4,699

1 x FSP Hydro GE Series 650W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$699

1 x NZXT H510i Compact Tempered Glass ATX Case — Matte Black
價錢:$949

1 x Thermalright Assassin X AX120 CPU Cooler
價錢:$229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,955
https://www.faroll.com/customize#MTI2MywyMzcxLDI4OTEsMzczMCwzODIwLDM4NTQsNDg4NSw0OTYx
想俾錢揾ching幫砌機 ,呢度有冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞