床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你要軟身
垃圾
有冇人買咗Sealy hotel superior 系列
我,好好訓,掉咗垃圾emma
28000係4sale買左queensize black
開心過去Sealy專門店被人黑面
我都瞓過emma,冇彈弓堅垃圾,但隔離po好多人吹奏
貪個code 平$300 ,睇脊醫都$5000
試訓過,只能夠講真係太軟
所以買左hybrid
等緊8月收貨
$17000 我覺得好值
可唔可以傾埋床單/防水床墊個d
買左tempur firm
真,我5尺床買咗皮8
之前訓過 simmons & sealy,始終覺得 simmons 比較啱訓(佢個獨立包裝彈簧真係勁,我點轉身都唔影響老婆)。最近覺得張 sealy 訓到有啲腰痛,所以去睇番 simmons,睇中咗 backcare vicky $14,036,但係我錯過咗 5 月減 $1,400 個優惠,所以無買到。上個禮拜見到有人講 ikea VALEVÅG 都好,咁就去睇下,試完之後都係覺得唔夠承托。跟住就問下 staff 邊張承托最好,佢話 VÅGSTRANDA 雙人獨立袋裝彈簧床褥, 超特級承托/淺藍色(新產品)。試完之後睇埋個價錢 $3,990,即決無慮啦!同埋佢可以一年內 refund,可以先買番屋企認真試,到時真係唔啱就買番 backcare vicky。噚日送咗嚟,訓咗一晚,初步感覺承托都好好,幾硬,同埋佢個獨立包裝彈簧都勁,試咗點轉身都唔影響老婆。可惜床褥邊緣比較軟(之前 simmons & sealy 無呢個情況),好驚靠邊時會碌落床。講真,呢個價錢真心抵用
我落咗訂hold優惠
諗緊superior定sensation好
睇到呢個post
即刻諗起早幾年有個做床褥既巴打講
幾萬蚊同幾千蚊既床褥都係個堆貨
咩牌子先
我同老公訓過幾千蚊同埋過萬蚊既床褥
好明顯有分別wo
正野我都訓緊
意思係有d普通牌子既幾千蚊等同名牌既過萬蚊
唔知點解咁少人討論
印象佢話唔係黎賣廣告
所以無講
因為貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞