床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
床褥 集中討論區 (3)
https://lih.kg/2765431
諗緊去唔去4sale買好
其實點解要買行貨? 床褥都唔預要保養/維修

4 sale賣既同港版賣既係唔同型號黎
岩岩去Sogo 衝左張serta northland
以為你會衝Vicky
尋日去咗會展家居博覽,試完佢張hotel sensation覺得好正
唔知4sales邊一隻會似佢?
Vicky 放正northland比面,互相一比較就覺得Vicky 硬D
床褥真係太個人,希望師兄揀啱瞓得爽
想問下有無人用緊塌塌米床墊
4 sale 我都買左,訓緊暫時無咩野。
應該拎貨好平,賣二手當翻新一旦穿煲個名即臭好大風險
鍾意瞓軟4sale係唔錯
想問各位巴打如果閣樓唔想換床單辛苦
係咪分開2張床底面好d
換淨係換個面

如果咁有咩推介
無一隻似,因為成個技術都唔一樣
Sealy 正舖賣嘅係連鎖彈簧
4sale美款係獨立袋裝,即係中間有機會凹幾格

不過 hotel sensation 折咗都唔平
Sealy 正舖個啲同4sales 無得比

之前同sales傾佢話出邊賣個啲sealy 係二手翻新
4sale美版sealy同港版sealy好似兩間唔同公司黎,一個賣獨立袋裝彈簧,一個係連鎖,個人覺得兩樣嘢黎
都係個句,訓十年以上無謂慳個幾萬蚊
訓緊4sale simmons 好撚好訓
唔係貴一定好
平價偏硬有冇推介?俾老人家用
海馬
一定海馬啦,冇第個選擇
曾經聽過 睡康寧唔知點
或者上個post師兄入抙既雅蘭運動,個人覺得仲硬過海馬
去試下,真係好硬,但好期待佢快啲送嚟...每日痛醒真係好on9
揾返承托果下會勁開心
係4sale試岩張simmons,但要兩個月後先送到
專門店有類似但差唔多貴成倍

到底4sale simmons得唔得
瞓多十分鐘試下,如果係想要軟4sale美國型號可以慳唔少,去專門店都係買硬身MIJ款為主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞