床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
之前訓過 simmons & sealy,始終覺得 simmons 比較啱訓(佢個獨立包裝彈簧真係勁,我點轉身都唔影響老婆)。最近覺得張 sealy 訓到有啲腰痛,所以去睇番 simmons,睇中咗 backcare vicky $14,036,但係我錯過咗 5 月減 $1,400 個優惠,所以無買到。見到有人講 ikea VALEVÅG 都好,咁就去睇下,試完之後都係覺得唔夠承托。跟住就問下 staff 邊張承托最好,佢話 VÅGSTRANDA 雙人獨立袋裝彈簧床褥, 超特級承托/淺藍色(新產品)。試完之後睇埋個價錢 $3,990,即決無慮啦!同埋佢可以一年內 refund,可以先買番屋企認真試,到時真係唔啱就買番 backcare vicky。送咗嚟,訓咗一晚,初步感覺承托都好好,幾硬,同埋佢個獨立包裝彈簧都勁,試咗點轉身都唔影響老婆。可惜床褥邊緣比較軟(之前 simmons & sealy 無呢個情況),好驚靠邊時會碌落床。講真,呢個價錢真心抵用
你有冇覺得新送黎果張 硬過店舖試訓果張
aeon睇到張Simmons Nara, 4呎6大概7千蚊,抵唔抵?
瞓落都軟硬適中,但唔知有無其他好啲選擇
有,兩星期後淋返晒
跳左陣 而家好舒服
請問5千留下海馬/雅蘭/歐化寶大家點睇?定係試啱邊張就去馬?
我都會咁買
床褥真係驚投資太大 買返黎唔舒服就仆街
我瞓咗三個月覺得好正
諗緊serta otago定picton好
爬post都好似無乜comment
有無巴打都買咗?
你果時有冇試埋tempur
唔瞓啲無彈弓既
我就係受害者,再奉勸各位千祈唔好買冇彈弓嘅床褥
無弓彈既海綿床一律都係垃圾,隔離個po仲吹奏緊emma
係咪比code 有人用有錢分
好似係,我試用完已return
要平一係海馬/ikea算
我訓到腰痛加責醒,而家訓緊sealy 終於可以好好瞓一晚😭
Sealy x2. Ching 買左邊款
Hotel supervisor
有冇平既彈弓床介紹?
雅蘭
X2
me 買左美水 hybrid
各位點睇skyler床褥?
床褥你覺得自己瞓得舒服就買
今日試咗tempur真係幾正 但真係好貴同埋見呢到啲巴打好似唔太推薦?所以應該唔買了

另外試咗emmas嘅jimboomba同sealy嘅hotel collection 個人中意啲中間偏軟嘅床褥 上面呢兩個應該揀邊個?

兩個都係做緊12k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞