床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
吓…5折36k? 咁原價咪72k? 咩床咁勁
咪講左Sealy Lafayette
你有冇lovelle 覺得個分別喺邊
承拓力同包住你果個感覺都唔夠好
瞓咗兩年忍痛掉咗,太淋
我最近訂咗 係開頭唔覺? 定師兄比較大隻
開頭我以為自己係要軟床包身,瞓瞓下先知自己係要硬先得,瞓咗兩年腰背痛到仆街
彈弓同埋乳膠邊樣好啲?
如果腰骨唔好邊隻會好啲?
我見彈弓貴,$100左右到
6年前係外國買左張 全新袋裝式獨立彈弓床褥,訓左半年,之後一路都空置,冇人訓過。適唔適合搵人做deep-clean之後再訓呢?

張野都買得幾貴唔想買過張新,但唔知D彈弓or海綿會唔會舊呀,氧化之類。 完全無人用過平放係到5年會唔會好大分別? 會唔會好似d車咁 d人話有渣下好過完全冇掂
爬左好耐文

想問大家唔推薦EMMA嘅原因係咩 ? 因為無彈弓 ?
我見有位巴打話點都唔好買EMMA 訓一排就唔掂 要買返有彈弓

但我見Hybrid同黑鑽係有彈弓架啵

依排試左好多唔同牌子
最好瞓覺得係EMMAS隻JAMES 同 EMMA Hybrid
EMMAS價貴一倍 仲要好多巴打話佢芝麻牌子 又易凹 售後差
黑鑽暫時未試過 有無巴打分享下同Hybrid分別係邊??
有冇又薄又舒服既床褥介紹?

Emma 無彈弓係垃圾,千祈唔好買
依隻係咪original ? original 無彈弓的確唔考慮

其他兩款唔係有彈弓架咩 ?
有彈弓未試過
無彈弓個感覺好唔真實

想問你係咪成功退到貨?
前者唔入流
睇完呢個post發覺sinomax無人討論
你體重多少
64kg
都好正常,我又訂咗呢款
每個人都唔同,果陣以為自己啱瞓軟,點知係硬骨頭
我張simmon's beautyrest喺永安買 加大雙人先8K 因為中國製,但瞓咗兩年仲係好舒服好爽
打側訓好正不過床人人唔同 自己試訓先啦 訓一小時都不為過
呢個幾星期試咗好多床褥有3張軟身床都幾鍾意
最鍾意serta wonderland 好軟身包住個人勁舒服
3呎床5折賣緊8.6k 但係成9k買張大陸製嘅硬係有啲唔舒服
第2款再軟身啲 serta twlight 6.1k 但係用緊記憶棉唔太鍾意
第3款simmons beautyrest virgo 又係偏軟得嚟好舒服 MIJ 11k
有冇邊啲係差唔多軟身around 1萬嘅型號可以推介
想再試多幾款型號先拍板
瞓緊emmas james,瞓咗兩年正常冇凹。我諗澳洲造貴line會好啲?我見個tag係寫by A.H.Beard (自己google) 以前貪平幾千蚊瞓simmons水貨淋到pk,會成個人窩咗落去, 當年冇去門市試,只係靠啲床褥代購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞